SESTAVA KOLA - 12.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 07.11.2015

0

Nominace do poslední Sestavy kola podzimní části nám nadělala spoustu starostí. Ne že by nebylo dostatek hráčů, právě naopak. Jenže typově se prosazovali samí střelci a útočníci, obránců bylo poskrovnu a zálohy téměř žádné. Ani brankáři, kteří vychytali nulu, se ve svých zápasech příliš nenadřeli. Nakonec jsme tedy zvolili tradiční přeskupení pozic, několik útočníků si nyní vyzkouší, jaké je to hrát v záloze a vepředu máme smršť s osmi góly na kopačkách. Také nyní jsme zůstali věrni rozestavení 3-4-3.

 

Do branky byl nominován Ondřej Vašura z týmu FK Lažiště B. Třebaže pustil za svá záda dva góly, svou nominaci si zaslouží zejména za výkon v první půli zápasu, kdy vytáhl několik skvělých zákroků v řadě.

 

Josef Fiedler z týmu SK Čkyně bude prvním nominovaným obráncem. Ve svém zápase nastoupil za zraněného Petra Chrášťanského a třebaže se gólově neprosadil, nadělal domácím do konce poločasu hodně starostí, když několikrát dobře rozdal míč a vystřelil na branku. Dalším nominovaným obráncem bude Václav Páník z týmu TJ Otavan Štěkeň. Potvrdil svou pozici nejlépe střílejícího obránce týmu, v zápase s Vacovem se opět trefil a svou brankou otevíral skóre zápasu. Prvním přesunutým postem bude Karel Hanzlík z týmu TJ Sokol Bělčice. Ten zpravidla nastupuje na postu záložníka, nyní jej tedy přesouváme do obrany, odkud bude moci posílat své milimetrové pasy, tak jako v zápase proti Strunkovicím, kde zazanemenal jeden gól a dvě přihrávky, za což si také nominaci vysloužil.

Jak už bylo řečeno, sestava záložníků bude velmi improvizovaná. Nejprve tedy nominujeme skutečného záložníka. Je jím Marek Pospíšil z týmu TJ ZD Kestřany, který se v zápase proti Čkyni blýskl první brankou ve druhé půli a přihrávkou na posledníbranku zápasu. Prvním přesunutým hráčem na postu záložníka je Jiří Kureš z týmu TJ Blaník Strunkovice, který byl nominován za svůj vyrovnávací gól proti Bělčicím hned z úvodu druhého poločasu. Dalším takto přesunutým záložníkem je Václav Rom z týmu FC WESTRA Sousedovice. V náročném zápase proti Chelčicím střídal a v 90. minutě vsítil vyrovnávací gól, čímž zachránil body pro svůj tým v poslední chvíli. Posledním přesunutým záložníkem je jeho soupeř ze zápasu, Martin Šácha z týmu FK Chelčice. Spolehlivý střelec týmu skóroval už v sedmém zápase v řadě a za tu dobu nastřílel již jedenáct branek. Za tu poslední, kterou otevíral skóre ve zmiňovaném zápase s Westrou Sousedovice, si také vysloužil svou nominaci.

Celkem osm branek nastříleli nominovaní útočníci naší poslední Sestavy kola podzimní části. Pavel Záleský z týmu TJ Sokol Stachy vstřelil dvě branky proti rezervě FK Lažiště, obě ve druhém poločase, v rozmezí 15 minut. Jeho soupeř, Martin Stupár z týmu FK Lažiště B, na totéž potřeboval jen 10 minut a navíc vyrovnával svou druhou brankou v poslední minutě zápasu. Na hrot útoku nemůže být v tomto kole nominován nikdo jiný než nejlepší střelec týmu a naší ligy, který ve svém zápase zaznamenal hned čtyři branky a rozhodl o vítězi podzimní části naší soutěže, Jiří Němeček starší z týmu SK Slavoj Volyně.


Taková je poslední Sestava kola podzimní části I.B třídy skupiny B krajského přeboru Jihočeského kraje.
Tedy hlasujte a nezapomeňte: jedenkrát za hodinu, do středy do 12:00.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.11.2015 12:00 do 11.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.