Hráčem 12. kola, 1.B třída sk. B, se stává...

Datum kola: 07.11.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Karel Hanzlík

38%

z týmu TJ Sokol Bělčice se stal s těsným náskokem pouhých čtyř procent vítězem posledního hlasování o hráče kola v podzimní části naší ligy. V zápase proti Strunkovicím zaznamenal jeden gól a dvě přihrávky, za což si vysloužil nominaci do sestavy kola a ta mu přinesla 38% všech vašich hlasů spolu s celkovým vítězstvím v anketě Hráč kola. Gratulujeme a doufáme, že již brzy vám budeme moci přinést rozhovor s vítězem.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jiří Němeček st. 34%
3. Martin Stupár 8%


0

Na druhém místě o pouhé čtyři procenta skončil nejlepší střelec kola i ligy, kanonýr Jiří Němeček starší z týmu SK Slavoj Volyně, který ve víkendovém derby o lídra tabulky vsítil hned čtyři branky. Tento ojedinělý kousek mu vynesl 34% všech vašich hlasů a celkově druhé místo.

Šok a zděšení na jedné straně a velkou radost spolu s úlevou na straně druhé přinesly dvě branky, které ve svém zápase vsítil Martin Stupár z týmu FK Lažiště B. První gól byl kontaktní a druhý vyrovnávací, navíc minutu před koncem. Záchrana bodu v nepříznivě se vyvíjejícím zápase mu zajistila 8% všech vašich hlasů a celkově třetí místo.  

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.