2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 17:00

21.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volyně porazila rezervu Junioru, zápas však poznamenalo zranění brankáře Wintera


Branky


25

V sobotu došlo ve Volyni na tradiční derby mezi Slavojem a rezervou strakonického Junioru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Derby pro domácí

V sobotním utkání se prosazovali pouze domácí a zápas, který moc šancí nenabídl, otevřel gólem ve 40. minutě Matěj Vávra, který překonal po hostující chybě hrajícího trenéra Martina Linharta, jenž musel kvůli zranění střídat brankáře Wintera. Junior za celé utkání vystřelil na branku pouze jednou, na druhé straně Slavoj nakonec třikrát. Produktivní Slavoj se i přes malý počet střel dočkal v 76. minutě druhé branky, když se parádní individuální akcí prezentoval Václav Chvosta. V závěru utkání se naopak nepěkně prezentoval střídající Filip Pubal, který "sestřelil" hostujícího Šimáka.

Slavoj i tak nakonec, po čtyřech zápasech, naplno bodoval, když porazil oslabený Junior poměrem 2:0. 

Zranění Wintera

Sobotní derby přineslo kromě domácího vítězství také "černý" moment utkání. Ve 27. minutě zahrávali domácí standardní situaci, kterou brankář Tomáš Winter pouze vytěsnil a při následné dorážce byl strakonický brankář nechtěně trefen kolenem do hlavy. Vážné zranění v oblasti hlavy si vybralo svou daň a Tomáš musí podstoupit operaci. 

Tomáši, ať operace dopadne dobře a přejeme ti brzké uzdravení.



Ohlasy k zápasu


SK Slavoj Volyně
Jiří Raba - vedoucí mužstva: Úvod zápasu jsme drželi pevně ve svých rukách, kdy jsme Strakonice nepouštěli do žádných šancí. První naší větší šanci jsme si vypracovali ve 27. minutě, kdy přímý kop Peterky brankář Winter vytěsnil avšak při dorážce došlo ke srážce, při které došlo ke zranění brankáře, za celý tým mu přejeme co nejdřívější uzdravení. Úvodní branku jsme vstřelili ve 40. minutě, kdy Vávra výstavní střelou z poza vápna prostřelil všechno co měl před sebou. Ve druhém poločase jsme vývoj zápasu kontrolovali a v 76. minutě výbornou individuální akcí Vašek Chvosta přidal pojišťovací branku.

FK Junior Strakonice B
Jiří Cibulka - vedoucí mužstva: První poločas byl vcelku vyrovnaný a téměř bez ohrožení branky. Hra se odehrávala mezi vápny. Domácí v 27. minutě ohrozili branku střelou ze strany , což Winter chytil a dobíhající hráč ho nechtěně trefil kolenem do hlavy (bohužel zranění je vážné a náš brankář musí na operaci), muselo dojít ke střídání a do branky se postavil Martin Linhart. My jsme bohužel neměli ani jednu střelu na branku, ale domácí ve 40. minutě tvrdou střelou Vávry z vápna poslal domácí do vedení. Ve druhém poločase se hra neměnila, my jsme se snažili něco vyprodukovat, ale zůstalo jen u snahy a to bylo málo na domácí obranu. Šanci na vyrovnání jsme měli v 69. minutě, když Košek se dostal za obránce, ale nemohl ji dokončit kvůli svalovému zranění a musel být vystřídán. Domácí nakonec v 76. minutě dali Chvostou na 2:0 a bylo po naději. Kaňkou utkání byl ošklivý faul na kotník domácího Pubala na Šimáka v poslední minutě.



Sestavy


SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - V. Chvosta [-] (86. F. Pubal [-] ) , M. Chvosta [-] , J. Chvosta [-] (88. M. Kofroň [-] ) , A. Mack [-] , P. Pubal [-] (73. B. Šitner [-] ) , K. Hájek [-] , M. Vávra [-] , M. Hejtmánek [-] , V. Janoušek [-] (65. P. Pletka [-] ) , J. Peterka [-]

FK Junior Strakonice B
T. Winter [-] (27. M. Linhart [-] ) - M. Boukalík [-] , J. Benedikt [-] , Š. Vondrák [-] (81. P. Fürbach [-] ) , L. Šimák [-] , O. Bambásek [-] , D. Šefčík [-] , R. Novák [-] (63. Š. Přib [-] ) , E. Košek [-] (69. M. Říha [-] ) , V. Vokáč [-] , L. Prokop [-]

ŽK: 26. J. Peterka , 89. F. Pubal - 57. Š. Vondrák , 89. M. Boukalík .
Hráči zápasu: M. Vávra .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Ryneš Vladimír - KOTNAUER Lukáš, RABA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Další jednička, kterou potřebujeme.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích