Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2024 11:00

21.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Demolici Tatranu odnesl Dražejov


Branky


2. A. Kasík , 8. J. Hrbek , 14. A. Kasík (p.) , 16. A. Kasík , 31. F. Toušek , 35. A. Kasík , 89. K. Wagner - 35. T. Hynek , 57. F. Brázda
25

Nedělní dopoledne ozdobilo utkání v Záblatí, kde Tatran přivítal Dražejov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Demolice!

Tatran od začátku zápasu dokazoval, kdo je pánem hřiště a už po osmi odehraných minutách svítilo na světelné tabuli skóre 2:0, když se prosadil Adam Kasík a Jan Hrbek. Ve 14. minutě navíc sudí Klimeš nařídil pokutový kop pro Tatran, který proměnil svým druhým gólem v utkání Adam Kasík. Dražejov se nezmohl na protihru a za čtvrt hodiny bylo o osudu utkání rozhodnuto.

Do konce poločasu se fanoušci dočkali ještě čtyř branek, když nejprve dokonal hattrick Adam Kasík a následně mu zdatně sekundovali Filip Toušek a Kristián Wagner, jehož branka ve 35. minutě byla chybně připsána právě Kasíkovi. O čestný zásah hostů se na druhé straně postaral Tomáš Hynek.

Druhý poločas už přinesl klidnější tempo a jako první se prosadili hosté, konkrétně Filip Brázda. Gólový účet uzavřel v 89. minutě svojí druhou brankou Kristián Wagner. Prachatice tak zvítězily vysokým rozdílem 7:2 a připsaly si důležité tři body. Naopak Dražejov se nadále propadá do záchranářských bojů. 



Ohlasy k zápasu


FK Tatran Prachatice B
Josef Hopfinger - trenér: Byl to pro nás důležitý zápas a věděli jsme, že v případě výhry budeme mít do zbytku jarní části klid. Tak jsme k tomu taky přistoupili a po 16. minutách bylo prakticky rozhodnuto. Kluci odehráli první půli výborně a soupeř prakticky vůbec nestíhal. V druhé půli se hosté zlepšili a my asi i pod vlivem výsledku trošku ubrali a tak padlo po jedné brance na každé straně. Musím poděkovat Adamovi Kasíkovi a Pavlovi Řezníkovi, kteří nám přišli pomoct z áčka a spolu s Kristiánem Wagnerem patřili k nejlepším na hřišti.

TJ Dražejov
Pavel Poláček - hráč: Doplníme...



Sestavy


FK Tatran Prachatice B
J. Prihara [-] - P. Řezník [-] , A. Kasík [-] (46. A. Břicháček [-] ) , P. Bajčík [-] , P. Miesbauer [-] , K. Wagner [-] , J. Hrbek [-] (79. V. Podlaha [-] ) , M. Trost [-] (79. M. Černý [-] ) , F. Toušek [-] (61. D. Kukačka [-] ) , F. Kolda [-] , M. Gramblička [-]

TJ Dražejov
P. Brož [-] (33. J. Holfeld [-] ) - D. Pojsl [-] (33. D. Náhlík [-] ) , M. Bračok [-] , M. Vaniš [-] , M. Mertl [-] , M. Křiváček [-] (83. J. Turek [-] ) , T. Hynek [-] , D. Zemen [-] , F. Brázda [-] , T. Hrčka [-] , P. Poláček [-]

ŽK: 69. D. Náhlík .
Hráči zápasu: A. Kasík .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Klimeš Jiří - ŠŤASTNÝ Petr, HEINZL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Dražejov se trápí a v Záblatí se hraje těžce.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích