Daniel Pekárek - penaltu jsem věděl kam kopnu

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 18. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, sledoval jste vyrovnaný souboj s Ondřejem Kurkou?
Zdravím, určitě ano a tímto bych chtěl poděkovat všem klukům z týmu za hlasy a také mým známým, ale hlavně na tom má největší zásluhu spoluhráč Michael Došla.
V sobotu jste porazili těsně Vřesinu. Jaký to byl zápas?
Zápas plný chyb, hlavně ze strany pana rozhodčího, který pískal, jako kdyby tu píšťalku držel poprvé a soupeř hrál agresivně, což nám komplikovalo kombinace, ale nakonec jsme to zvládli a 3 body zůstaly doma.
Po vyloučení Vašeho brankáře jste šel do brány. Proč zrovna Vy? A jak se Vám chytalo?
Kdysi jsem chytal za Opavu, ale to už je nějaký ten pátek. Chytalo? Ten jeden zákrok, to byla pohodička.
V poslední minutě jste proměnil penaltu. Věděl jste, kam ji kopnete? Nebyl jste nervózní a nebál jste se třeba, že když ji neproměníte, že může soupeř podniknout kontr a rozhodnout?
Určitě jsem věděl, kam ji kopnout. Byl jsem určen, takže proto a nervozita z mojí strany nebyla, kdybych si nevěřil, tak ani na ni nejdu. Měl jsem čistou hlavu.
Jakartovicím se start do jara podařil. Kam sahají ambice Vašeho týmu pro zbytek sezóny?
Máme nové hráče, a myslím si, že si to sedlo a ambice si myslím, že bychom mohli skončit třetí. Po sezóně se uvidí, co a jak dál, kdo odejde, a kdo přijde.
Jaký je Váš fotbalový vzor? A co byste chtěl ještě s fotbalem dokázat?
Je jich víc, ale asi nejvíc Fabio Cannavaro a dokázat asi už nic jen asi pořád vyhrávat a pak si dát pivko a být spokojený.
Popište čtenářům svou kariéru.
Začínal jsem v týmu Leskovec nad Moravicí. Pak jsem odešel do Opavy. Pak už to jelo Minerva, Kylešovice, Chvalíkovice, Dolní Benešov, Slavkov a nakonec Jakartovice. A co bude dál, to nevím.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.