Radek Matrosz - Ve druhém poločase jsme se zbytečně stáhli

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 17. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k výhře o hráče kola. Jak jste prožíval hlasování?
Spíš moc neprožíval, dozvěděl jsem se, že jsem byl nominovaný až v úterý odpoledne na tréninku od naší Lídy. Ta mi taky jako první gratulovala už ve středu hned po dvanácté.
V sobotu jste podlehli Stěbořicím. Jak jste jako brankář zápas viděl?
Pro diváka to musel být pohledný fotbal hodně šancí, sedm gólů. Pro nás to byl zápas o dvou rozdílných poločasech, první jsme hráli hodně dobře druhy už moc ne.
Po poločase jste vedli o tři branky. Čím to, že jste tento náskok prohospodařili?
V kabině jsme si o poločase řekli, že budeme hrát v klidu a že se nikam nebudeme tlačit, a to byl asi ten problém. Taky určitě dost nakopla domácí družstvo proměněná penalta hned ze začátku druhého poločasu.
Nebyla chyba se ve druhém poločase zaměřit jen na defenzívu?
Asi ano.
Který svůj zákrok považujete za nejlepší?
Tak to nemůžu říct, podle mě jich tam bylo dost.
Dalo se některé brance zabránit?
Podle mě se dalo zabránit dvěma. U první jsem balon vyrazil a odrazil se přímo na kopačky soupeřova hráče a u druhé po hlavičce jsem balon vytáhl z brankové čáry a opět pro nás nešťastným odrazem o tyč k volnému soupeři a ten už to měl snadné.
Prý jste navlékl rukavice po čtyřech letech. Jak se vám chytalo?
Chytalo se mi překvapivě dobře, ale šlo vidět, že se na mě podepsala dlouhá pauza.
Prý je komárovská jednička zraněna. Co se jí stalo? A na jak dlouho vidíte svou misi?
Naše jednička je ještě hokejový rozhodčí a na hokeji si něco udělal s kolenem a sám vím, že s kolenem to může být na dlouho, takže dokud bude tým potřebovat tak budu chytat.
Popište naším čtenářům svou fotbalovou kariéru.
Začal jsem jako žák v Suchých Lazcích jako gólman, v dorostu jsem už chodil chytat i za muže taky v Lazcích. V dorostu jsem byl jednu sezonu hráčem Dolního Benešova, ale pak jsem se vrátil do Suchých Lazců. Tam jsem pak chytal i za muže, ale po problémech s bývalým vedením jsem odešel chytat do Komárova, kde jsem už přes 6 let.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.