Marek Poštulka - Vedení a fanoušci jsou s podzimem spokojeni

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 2. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, co říkáte na svou výhru a jak ji s kluky v kabině oslavíte?
Dobrý den, za výhru jsem určitě rad, musím poděkovat klukům a hlavně komarovské ikoně krtkovi, který je správný chlap, a ví kde výhra patří, a hodně mi s tím pomohl, za to mu děkuji, a klukům určitě do kabiny koupím nějakou tu zelenou.
Zápas s Píšti se vám povedl. Vzpomenete zpětně, jak probíhal?
Na zápas jsme se já osobně hrozné těšil, chtěl jsem vidět jestli máme na to si s takovými hráči zahrát a určitě máme, kluci zahráli parádní zápas, jen škoda těch šancí. První šanci měla Píšť, ale zachránilo nás břevno, jinak to bylo celkem vyrovnané, pak nám pomohlo vyloučení jejich hráče. Druhy poločas si myslím, že jsme je přehrávali, jen škoda, že nám tam nic nepadlo, jejich brankář byl výborný, ale i bodu si vážíme, protože Píšť má hrát alespoň 1A.
Co chybělo, abyste Píšť jako první tým v sezóně porazili?
Chybělo jen štěstí, ale jak říkám bodu si vážíme, ale trošku to mrzí, že nejsou tři.
Jak vy sám jste byl spokojen se svým výkonem? A kde případně hledat rezervy?
Hrálo se mi dobře, v pátek hodný, tak to v sobotu šlo, já doufam, že trenér byl spokojený, a on by měl říct co zlepšit, jen nevím zda už není pozdě.
Poslední kolo hrajete ve Vávrovicích. S jakým cílem a taktikou do zápasu půjdete?
Cíl je jasný, chceme navázat na nás sobotní výkon, a po x letech je na jejich hřišti porazit, nic jiného než 3 body nechceme, a uděláme vše, ať je získáme, ale lehké to nebude.
Zatím máte 20 bodů. Panuje v týmu spokojenost s tímto ziskem? Která ztráta bodů vás zpětně mrzí nejvíce?
Vedení je určitě spokojené, i naši fanoušci jsou, myslím těch par co máme. My hráči úplně, mrzí nás zbytečně ztraty v Závadě, třeba kdy máme 6 tutovek a nedáme góly, jinak ještě Březová, kde se měl bod určitě udělat a Melč taky tam to bylo špatně, jinak to bylo fajn, spíš než ztráta nás těší, že jsme první, co vzali Píšti body.
Který zápas považujete za nejpovedenější a který byste si naopak za rámeček nedal a proč ?
Jednoznačně proti Píšti, ten se nám hodně povedl, a výhra nad Stěbořicemi se taky hodně cení, i fotbalově oba zápasy byly hezké pro diváka, a na který zapomenout, asi v Březové, tam se mělo vyhrát 5:2 a ne prohrát v poslední minutě.
Čím si vysvětlujete, že se Jakartovicím tak daří, i když odešel kanonýr Urban?
Určitě nám branky Radka chybí, to víme všichni, ale nyní se to nehraje jen na Radka, teď se zapojí do útočné fáze víc lidi a máme tak v mančaftu dost hráčů, kteří můžou dat gól, což je naše výhoda. A musím říct, že kluci jako Palkovič, Gračanin, Pekárek, Kuzník hrají vpředu výborně, tak se pak daří celému týmu.
S kým si v týmu herně rozumíte, a kdo je podle vás největší tahoun?
Herně asi s nikým, jsou to hrozná kopyta. Tahounem je určitě Kamil ten to vše vezme na sebe, dává dost branek, důležitý pro nás, snad tady zůstane tak dlouho jako já a Michal Janech, který se bohužel zranil, ale ne nemáme kopyta máme hodně slušně hráče takový Petr Heinzke, ten by mohl kopat 1, A , ale snad taky zůstane.
Vy sám jste vášnivý rybář. Jakým největším úlovkem se můžete pochlubit?
Na svůj životní úlovek zatím stále cekam, ale nějaké kapry 10+ už taky mám, snad ještě letos bude i nějaký pěkný dravec.
Kdo vás k rybaření přivedl, a co vás na tomto sportu tak fascinuje?
K rybaření mě přivedl bratranec, když jsme byl snad ještě ve školce. Fascinuje mě hlavně ten klid, relax a ten pocit, když máš na prutu pěknou rybu, nebo když jedeš s kámoši na noc k vodě, a tam si dáme do trumpety.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.