Dobré jídlo musíme dobře spláchnout, tak zavoláme Váňovi a jdeme na jedno do pivovaru Bílý Kokeš, vtipkuje o aktuální kauze prvoligového fotbalu vítěz kola Jan Holec - 29.kolo Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 29. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Honzo, gratuluji k vítězství. Jaké jsou tvé pocity?
Pocity jsou smíšené, jelikož jsem teď nezaměstnaný, tak budu muset dát 200,- do kasy, tak spíše převažují ty negativní. Samozřejmě mi to, ale těší. A jsem rád, že jsem pomohl týmu.
Už se ti povedlo někdy získat podobné ocenění?
Už ano, ale bylo to v zápase, když jsem šel pomoct našemu béčku, ale teď jsem byl na zápas více připravený.
Tvé ocenění ti vynesl zápas proti Nepomuku, popiš nám ho z tvého pohledu.
Zápas z mého pohledu byl skvělý, plnili jsme si to, co jsme si řekli. I dokonce to, co jsme neřekli. A dále bych raději, svůj pohled nepopisoval do detailů, ale myslím si, že spíš pohled na mě nebyl hezký. (smích)
Si třetím obráncem v řadě, který zvítězil, myslíš si, že obránci jsou v závěru sezóny víc vidět?
Těší mě to, že můžu být další obránce v řadě a konečně se také na nás dostalo místo a všechno ovoce nesklízí útočníci. (smích)
Pořád nemáte nic jisté. S čím půjdete do zápasu s Mýtem?
Do zápasu s Mýtem půjdeme s největší bojovností, ale spíš bych hovořil o tom, s čím budeme odjíždět. A to bude náš vyhlášený košutecký Kanďák, který snad naplníme celý. (pro nezasvěcené Rum+Cola)
Jak podle tebe dopadne soutěž? Kdo sestoupí a kdo se přidá k Horní Bříze a Žihli?
Popravdě řečeno moc jsem nebral zřetel na ostatní týmy, ale myslím si, že dále by mohlo jít s horní polovinou i Mýto. A dolů sestoupí zřejmě Tlučná i když bojovala ze všech sil až do konce a nebylo nic jasného.
V sezóně si dal pouze jednu branku, znamená to tedy, že tvé úkoly jsou jasně defenzivní?
No největším úkolem pro mě je vždy dorazit na zápas. A dále spíše ty defenzivní úkoly jsou moje parketa. Na ofenzivní choutky, tam mám na lajně svého parťáka Pavla Kalaše. Já spíše brousím tu lajnu. (smích)
Prozradíš nám nějakou pikantní věc z kabiny?
No věřte mi, že raději ty věci nechcete slyšet, ale je to někdy pěkná divočina. I teď přemýšlí vedení, že bychom zrekonstruovali šatny a přidali tam vířivku, abychom měli k sobě ještě blíž.
Celý život hraješ za Košutku, tak je nesmysl se tě ptát, kde si začínal, ale zeptám se jinak. Nelákalo tě zahrát si někde jinde?
Určitě lákalo, ale ono je těžké opustit partu, kterou máme tady s klukama. Jsme pro sebe všichni opory jak na hřišti, tak v osobním životě. Ale není to úplně pravda, že jsem byl věrný, střídavý start jsem měl na Sencu i v SaPSŠ (Sportovní a podnikatelská střední škola - pozn. redakce).
Máš nějaký oblíbený fotbalový klub?
Oblíbený fotbalový klub je samozřejmě Košutka, ale když na to přijde, tak ve světě mám rád Hull City. Líbí se mi bojovnost tohoto týmu.
Jaký je tvůj nejsilnější fotbalový zážitek?
To bylo ještě v základně zápas proti Rapidu, 5:4 jsme vyhráli a 4x se mi povedlo dokutálet míč za záda gólmana, ale pak už to se mnou šlo z kopce. (smích)
Co tvé sny? Prozradíš nám je? Jsou z oblasti fotbalu?
Sny jsou, abychom dále byli parta jako doteď. A aby se nám dařilo o poznání lépe v příští sezóně. A v osobním životě už bych se chtěl usadit, takže rodina, pejsek, auto a dvě krásné děti, ale k tomu mám už hezky našlápnuto, tak to nechci zakřiknout.
Co si dáš nejraději k jídlu a k pití?
K jídlu jsme si s mým kamarádem a spoluhráčem Janem Burešem oblíbili vařené humry a po dobrém jídle to vždy musíme i dobře spláchnout, tak zavoláme kamarádovi Váňovi a jdeme na jedno orosený do pivovaru Bílý Kokeš. (smích)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.