Otto Kreissl

Reportáž

FOTO: Konárovice nemají dobré vzpomínky na zápasy v Oseku


První poločas skončil v Oseku bez branek, ale už po pár minutách druhé půle šli domácí do vedení. Hosté po dvaceti minutách vyrovnali, ale nezvládli poslední minuty. V pětaosmdesáté byl po druhé žluté vyloučen M. Vokoun, dvě minuty před koncem inkasovali rozhodující gól a vzápětí viděl červenou kartu i F. Žídek. Domácí tak získali důležité tři body.


Reportáž

Obrazem: Záryby ze Sokolče odjíždějí se třemi body v kapse


Hosté se s ničím nepárali a skóre otevřeli už ve druhé minutě Šaškem. Po změně stran se trefili ještě Valentin s Poštiarem a o jasné výhře nemohl nikdo pochybovat.


Reportáž

Obrazem: Polepy přestřílely Čelákovice


Po divokém prvním poločase, kde diváci viděli čtyři branky rovnoměrně rozdělené, si rozhodující slovo vzal František Suchánek a vystřelil tři body pro Polepy. Podívejte se na výživný fotoreport!


Reportáž

FOTO: Klátil zařídil v nastavení domácímu celku tři body!

06.11.2016 10:45 Divize C 0

To bylo drama... Za Kratonohy se dvakrát trefili Klátil a Jošt, hosté byli pár vteřin od bodového zisku.


Reportáž

O výsledku rozhodla branka v sedmé minutě


V minulém kole "chmelaři" zvítězili nad Olympií, tentokrát se jim však v Lišanech nezadařilo. Bez vstřelené branky jednoduše body moc často nepřichází.


Reportáž

Zbuzany doma převálcovaly Hvozdnice osmi góly. Skórovalo sedm hráčů!


Po přesvědčivé výhře a kvalitním výkonu v minulém kole čekal domácí soupeř z předposledního místa. Opírá se o dva velmi kvalitní hráče, Třešňáka a Mráze. Je to mužstvo které hraje útočně, jde si zahrát fotbal a jak jde zápas, tak mu odcházejí síly.

 


Reportáž

FOTO: Mělník v závěru rozhodl derby


Výborná divácká kulisa 200 diváků viděla ve Velkém Borku dramatické utkání. Šťastnější však nakonec přeci jen byli hosté, kteří brankami Dvorného a Rolence z druhé půle dovedli zápas do vítězného konce.