Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 10:15

10.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbuzany doma převálcovaly Hvozdnice osmi góly. Skórovalo sedm hráčů!


Branky


0

Po přesvědčivé výhře a kvalitním výkonu v minulém kole čekal domácí soupeř z předposledního místa. Opírá se o dva velmi kvalitní hráče, Třešňáka a Mráze. Je to mužstvo které hraje útočně, jde si zahrát fotbal a jak jde zápas, tak mu odcházejí síly.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Válec se teprve rozjíždí

Do utkání domácí nevstoupili vůbec dobře. Byli pomalejší a kazili jednoduché míče. Už ve 2. minutě měl soupeř gólovku, kterou ale domácí se štěstím odvrátili. První velkou šanci si celek ze Zbuzan vytvořil až v 15. minutě, kdy šel do brejku Kincl, ale nastřelil jen gólmana. Od této chvíle začali domácí více běhat, záloha začala kvalitně pracovat a bylo jen otázkou času, kdy dají gól. Ten přišel v 28. minutě, kdy hosté odvrátili rohový kop Šírla jen na velké vápno a Říha z voleje po zemi propálil vše, co mu stálo v cestě (1:0). O pět minut později vznikl na malém vápně závar, nakonec se ale podařilo Kardovi míč protlačit do sítě (2:0). V závěru poločasu si soupeř opět vytvořil velkou šanci, kterou Čontofalský s pomocí tyče odvrátil.

 

Fotbalová smršť poslala soupeře do kolen

Pravá střelecká smršť přišla v druhém poločase. V 47. minutě zvýšil na 3:0 Kordiak, v 51. minutě na 4:0 Barciaga. Pak se v rozmezí dvou minut po přihrávkách z levé strany dvakrát prosadil Kincl (6:0). V 70. minutě vstřelili čestnou branku hosté, když brejk po levé straně a následnou přihrávku skluzem dotlačil do branky Mráz (6:1). Ani to však ještě nebylo vše, v 74. minutě Pospíšil a v 86. minutě Huňáček stanovili skóre na konečných 8:1. Soupeř úplně odpadl a tak celkem snadno domácí potvrdili body za vítězství z cizího hřiště.

 

Autor: Luboš Urban

 



Sestavy


FK Zbuzany 1953
K. Čontofalský [-] (86. J. Klíma [-] ) - M. Maleček [-] , L. Karda [-] , O. Ksandr [-] , R. Barciaga [-] (77. J. Musil [-] ) - M. Lička [-] (74. J. Huňáček [-] ) , J. Kordiák [-] (64. M. Pospíšil [-] ) , R. Šírl [-] - M. Kincl [-] , M. Říha [-] (68. M. Pánek [-] ) , J. Brodský [-]

SK Hvozdnice
J. Kulendík [-] - L. Stracený [-] (78. P. Zavadil [-] ) , D. Petschl [-] , L. Obermajer [-] (58. K. Rochl [-] ) , M. Tomeček [-] , J. Mrhal [-] , L. Třešňák [-] , M. Hnilička [-] , J. Neumann [-] (28. M. Matys [-] ) , L. Mráz [-] , D. Svozil [-]

ŽK: 25. M. Tomeček , 72. M. Matys , 73. M. Hnilička .
Místo: FK Zbuzany. Počet diváků: 180. Rozhodčí: Myška Roman - NEHASIL Karel, NEPOVÍM František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.