Marie Vaňková

Reportáž

FOTO, VIDEO: Psohlavec se zakousl do Jankova a Buldoci se znovu osamostatnili na čele

13.11.2016 20:53 Divize A 0

I když v podzimní části střelecky září především Geňo, v utkání s Jankovem se ukázal Martin Psohlavec a hattrickem se postaral o jasnou výhru Karlových Varů.


Reportáž

FOTO: Admira těsně zdolala srdnatý Jankov

30.10.2016 15:45 Divize A 0

Po ostudné porážce doma s Klatovy cestovali Jihočeši na půdu Admiry Praha, kde se jim mnoho šancí na úspěch nedávalo. Jenže svěřenci Ivo Čecha na venkovních hřištích podávají diametrálně odlišné výkony a také na hřišti třetího týmu tabulky nakonec nebyli daleko od senzačního výsledku. Jenže něco tomu chybělo - vstřelená branka. Nejdůležitější fotbalový produkt, bez kterého úspěchy nepřijdou. A zrovna tento produkt jankovským fotbalistům jako by byl zapovězen. 


Reportáž

FOTO: Další facka pro Jankov, Klatovy mu nasázely pět gólů

23.10.2016 18:12 Divize A 0

Jihočeši před důležitým soubojem s Klatovy jasně deklarovali, že jde pro ně osobně o notně důležitý zápas, který už prostě musí vyhrát. Ale kdeže. Místo toho, aby se na soupeře ze západních Čech dotáhli na rozdíl jednoho bodu, obdrželi nechvalného "bůra" a v domácím prostředí si uřízli pěknou ostudu. Jen tak potvrdili, že venku se jim hraje lépe. Na první domácí divizní výhru si tak musí počkat, stejně tak na ukončení série bez vstřelené branky.


Reportáž

FOTO: Gólový půst Jankova pokračuje, tentokrát vybojoval alespoň bod

16.10.2016 10:28 Divize A 0

Desáté divizní kolo připravilo pro tým z malé jihočeské vísky cestu do hlavního města, přesněji do Vokovic, kde sídlí SK Aritma Praha. Ta se drží v horní polovině tabulky a i proti Jankovu pomýšlela na plný bodový zisk. Ten se však k radosti Jankovských nekonal. Zápas skončil bezbrankovou remízou, která utnula sérii proher týmu Ivo Čecha. Duel rozhodovaly penalty. Po jedenácté sérii se z bodu navíc radovala Aritma.


Reportáž

FOTO: Motorlet po přestávce ukázal sílu a udolal Jankov

10.09.2016 20:08 Divize A 0

Hosté vedli po brance Pořádka, těsně před přestávkou srovnal z trestného kopu Podzemský. Po změně stran Motorlet zpřesnil kombinaci a třemi slepenými brankami rozhodl o své výhře.


Reportáž

FOTO: Jankov vyhrál a má našlápnuto do divize!


Fotbalová veřejnost očekávala od utkání nováčka z Plané nad Lužnicí s vedoucím Jankovem další tři body pro aktuálního lídra soutěže a nespletla se. Jenže vítězství se pro celek Ivo Čecha nerodilo vůbec lehce a hráči si sáhli na dno svých sil. Přesto si za přispění fantastických fanoušků, kteří v hojném počtu vyrazili i do vzdálené destinace, připsali další tři body a po ztrátě Katovic navýšili svůj náskok na čele tabulky. O krkolomné výhře rozhodl pět minut před koncem Vojtěch Bürger! 


Reportáž

Jankov neudržel vedení a pouze remizoval


Jednoznačný šlágr 21.kola Ondrášovky KP se hrál v sobotu na "Perštátě". Domácí čtvrtý tým tabulky hostil vedoucího lídra z Jankova a zápas svá očekávání splnil. Za bouřlivé atmosféry, o kterou se starali fantastičtí hostující fanoušci se hrálo vyrovnané utkání, které nakonec skončilo zaslouženou dělbou bodů. Po remíze 2:2 udržel Rudolfov letošní domácí neporazitelnost, Jankov zase vedení v tabulce. Zápas ale ovlivnil velice diskutabilní moment z 73.minuty.  

 

 


Reportáž

FOTO: Jankov porazil Osek a tabulku vede o tři body


Jankov chtěl co nejlépe zareagovat na ztrátu Katovic. To se mu povedlo nejlepším možným způsobem, když porazil Osek vysoko 4:0. Největší zásluhu na tom má bezesporu střelec hattricku Tomáš Smékal. 

 


Reportáž

FOTO: Jankov v čele KP!


Třetí jarní kolo, celkově devatenácté, přineslo poprvé od šestého kola změnu na vedoucí příčce Ondrášovky KP! Zaváhání doposud vedoucích Katovic dokonale využil Jankov, který ve Veselí herně rozhodně nenadchl, ale důležité tři body získal. Právě to byla priorita svěřenců Ivo Čecha, kteří chtěli potvrdit cenné výhry z Olešníka a se Soběslaví. O výsledku rozhodl první poločas, kde se střelecky prosadili dva nejlepší střelci týmu - Jan Šebelka a Tomáš Smékal.