R. Pouzar 48. (p.)
R. Pouzar 73.
2:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

21.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jankov neudržel vedení a pouze remizoval


Branky


48. R. Pouzar (p.) , 73. R. Pouzar - 26. T. Smékal , 44. J. Šebelka
0

Jednoznačný šlágr 21.kola Ondrášovky KP se hrál v sobotu na "Perštátě". Domácí čtvrtý tým tabulky hostil vedoucího lídra z Jankova a zápas svá očekávání splnil. Za bouřlivé atmosféry, o kterou se starali fantastičtí hostující fanoušci se hrálo vyrovnané utkání, které nakonec skončilo zaslouženou dělbou bodů. Po remíze 2:2 udržel Rudolfov letošní domácí neporazitelnost, Jankov zase vedení v tabulce. Zápas ale ovlivnil velice diskutabilní moment z 73.minuty.  

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přestože se proti sobě postavily dva výborně fotbalově připravené týmy, díky špatnému rudolfovskému terénu se kombinační fotbal nedal očekávat. A také že jo. Mančafty se prezentovaly bojovnými výkony s velkým množstvím osobních soubojů a na hřišti si nedarovaly vůbec nic.

V prvním poločase byl více aktivní a nebezpečný Jankov. Poprvé zahrozil po třinácti minutách, kdy se z úhlu prodral do vápna Jan Šebelka, tvrdě vypálil a řádně prověřil náhradního gólmana Rudolfova Ondřeje Brůhu. Domácí se štěstím ustáli i následný rohový kop a z něho vyplynuvší se závar. Svojí výbornou kopací techniku neprokázal v 18.minutě domácí spielmachr Radim Pouzar, jenž z trestného kopu kousek za vápnem mířil pouze do zdi. Zasahovat tak musel o pár minut později na druhé straně opět Brůha, tentokrát se vytáhl proti pěkné hlavičce Jakuba Zajíce. První gól přinesla 26.minuta. Z levé strany nacentroval míč do šestnáctky Jakub Zajíc, nedůrazu domácích zadáků využil Tomáš Smékal, jenž hlavou poslal do té doby lepší Jankov do vedení – 0:1. V 34.minutě střílel po rychlém breaku hostů nad Brůhovu branku Lukáš Voráček. Domácí se dlouho nemohli proti pozorné jankovské obraně prosadit. Povedlo se jim to poprvé v podstatě až v 36.minutě, kdy velice přesně a šikovně rozehráli rohový kop, z čehož vyplynula dobrá palební pozice pro Pouzara, ale ten v tento okamžik ještě nezamířil přesně. O dost přesněji mířil na druhé straně minutu před pauzou Jan Šebelka, jenž vytěžil z výborné práce Maršána se Smékalem a zajistil Jankovu poločasové dvougólové vedení – 0:2.

 

Jak dobře pro hosty první poločas skončil, o to hůře pro ně ten druhý začal. Hned po patnácti vteřinách došlo v pokutovém území Jankova ke srážce Hejníčka s útočícím Sukdolem a na pokyn pomezního rozhodčího Peterky odpískal hlavní sudí Libor Kaštánek pokutový kop. Lukáš Hejníček si odnesl nejen žlutou kartu, ale navíc také zlomeninu ruky a musel logicky střídat. Premiérově tak došlo na šestnáctiletého Jana Komárka, který do Jankova zamířil na konci přestupního období z SKP ČB. A hned ve vypjatém derby na horké rudolfovské půdě. Na nervozitu nebyl čas a Komárek hned čelil pokutovému kopu Radima Pouzara. Směr vystihl, ale razantně a dobře umístěnou penaltu Pouzara zneškodnit nedokázal – 1:2. To domácí tým nakoplo a rázem to byli rudolfovští, kdo byl mnohem více nebezpečnější. Hosté zahrozili ve druhé půli v podstatě pouze dvakrát. S Bürgerovou střelou směřující doprostřed branky si Ondřej Brůha poradil, Voráčkova hlavička po hodině hry byla mnohem nebezpečnější, leč branku těsně minula. Domácí se už málem radovali z vyrovnání v 61.minutě, kdy střílel hezky David Ryneš, ovšem orazítkoval pouze tyč Komárkovy branky. Další možnost na vyrovnání měl Pouzar v 69.minutě, kdy k němu propadl dlouhý aut, ale druhý nejlepší střelec soutěže z velmi dobré pozice přestřelil. Pak přišla již zmiňovaná a inkriminovaná 73.minuta, která vyvolala velké nevole v hostujícím mančaftu i sektoru hostujících fanoušků. Po Pouzarově rohovém kopu se míč nešťastně odrazil od zad Vojtěcha Bürgera a směřoval do branky. Na brankové čáře stojící David Maršán jej ze vzduchu vykopl do bezpečí, ovšem po signalizaci pomezního Peterky, jenž na pětadvacet metrů okem postřehl, že balón byl již celým objemem za brankovou čarou, hlavní sudí Kaštánek branku uznal jako regulérní – 2:2. V poslední čtvrthodince se již nic zásadního neudálo a oba celky se rozešly smírně. Nutno podotknout, že po průběhu zápasu zaslouženě. 

Zdroj: skjankov.cz



Ohlasy k zápasu


SK Rudolfov
Jiří Hrbáč:




Sestavy


SK Rudolfov
O. Brůha [-] - R. Tyrpák [-] , O. Hajný [-] , M. Pomeje [-] , J. Novotný [-] - R. Pouzar [-] , D. Ryneš [-] (90. V. Baščevan [-] ) , Š. Prokeš [-] (89. M. Zach [-] ) , J. Hrbáč [-] , P. Čmelík [-] - J. Sukdol [-] (72. M. Sládek [-] )

SK Jankov
L. Hejníček [-] (48. J. Komárek [-] ) - J. Zajíc [-] , F. Lošek [-] , L. Fajtl [-] , M. Řezníček [-] - M. Pancíř [-] (46. M. Boček [-] ) , V. Bürger [-] (77. M. Šulc [-] ) , D. Maršán [-] , J. Šebelka [-] (82. M. Rytíř [-] ) , L. Voráček [-] (90. V. Jirkovský [-] ) - T. Smékal [-]

ŽK: 84. P. Čmelík - 7. V. Bürger , 47. L. Hejníček .
Místo: Rudolfov. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Kaštánek Libor - PETERKA Marek, JAROLÍM Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.