0:2
(0:2)
15. J. Šebelka (p.)
45. T. Smékal
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

19.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jankov v čele KP!


Branky


15. J. Šebelka (p.) , 45. T. Smékal
0

Třetí jarní kolo, celkově devatenácté, přineslo poprvé od šestého kola změnu na vedoucí příčce Ondrášovky KP! Zaváhání doposud vedoucích Katovic dokonale využil Jankov, který ve Veselí herně rozhodně nenadchl, ale důležité tři body získal. Právě to byla priorita svěřenců Ivo Čecha, kteří chtěli potvrdit cenné výhry z Olešníka a se Soběslaví. O výsledku rozhodl první poločas, kde se střelecky prosadili dva nejlepší střelci týmu - Jan Šebelka a Tomáš Smékal.   

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Veselí po nepovedeném podzimu nehodilo při pohledu na hrozivě vypadající tabulku flintu do žita a do jarní části vstoupilo poměrně úspěšně. Navázat na to chtěla Lokomotiva i v souboji s Jankovem. Herně se s velkým favoritem držela, ovšem v samotné koncovce si za celý zápas nevytvořila žádnou šanci ke skórování.

 

Pěkné počasí hráče obou celků k bůhví jakému fotbalovému výkonu nedotlačilo. Obě mužstva se rozjížděla pomalu, nakonec lze říci, že především hosté z Jankova za svým umem zaostali poměrně daleko. Přesto jim vše hrálo do karet. Už ve 13.minutě po dlouhém Šulcově nákopu utekl domácím zadákům Smékal, ve vápně byl faulován Plachým a nařízenou penaltu následně Jan Šebelkabezpečně proměnil - 0:1. Domácí reagovali ve 22.minutě rohovým kopem Kartáka a mimo hlavičkujícím Miroslavem Šachlem. Nevýraznou podívanou příliš nevylepšily střelecké pokusy jankovského Milana Bočka, ani na druhé straně veselského Patrika Hájka. Hosté se přesto v samotném závěru prvního poločasu dočkali výrazného daru z nebes. Po akci na pravé straně a následném Fajtlově přetaženém centru vracel míč před branku Pancíř, Plachý balón neudržel a všudybyl Tomáš Smékal po "Lafatovsku" přidal gól do šatny - 0:2.

Jestliže první poločas zaostal za očekáváním, tak ten druhý nestál za nic. Na hřišti se bojovalo, ale na kloudnou fotbalovou akci čekali fanoušci marně. Za zmínku tak stojí snad jen tři momenty. Hlavička Františka Loška z 49.minuty po rohu Bočka, která se ale mezi tři tyče nevešla. Stejně dopadla po dalším Bočkově rohovém kopu hlavička Tomáše Smékala z 69.minuty. Nejvíce vzruchu přinesla 81.minuta, kdy mimo pokutové území náhradní gólman Jakub Hejl, jenž v poločase vystřídal zraněného Plachého, srazil unikajícího Smékala a uviděl červenou kartu.

 

Zdroj: skjankov.cz



Ohlasy k zápasu


Z mého pohledu jsme zacli dobre, aktivne, ale goly jsme jim darovali. O zapase rozhodl prvni polocas a nase dve chyby, jinak by to utkani bylo vicemene vyrovnane, sice nekoukatelne pro divaka, ale bojovne a vyrovnane. Bohuzel se nam opet vymstily chyby, ted se ale musime soustredit na Drazice, kde budeme chtit bodovat.
SK Jankov
Petr Maxa: S výsledkem vládne spokojenost, ale výkon byl silně nad očekávání. Hraje se ale na body a ty máme.



Sestavy


TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
F. Plachý [-] (46. J. Hejl [-] ) - M. Čížek [-] , M. Šachl [-] , P. Koktavý [-] , A. Hruška [-] - D. Karták [-] (87. V. Kotyza [-] ) , P. Kolář [-] (13. P. Hájek [-] ) , J. Lukáš [-] , P. Nuhlíček [-] , P. Daněk [-] (73. T. Ardamica [-] ) - D. Fichtner [-]

SK Jankov
L. Hejníček [-] - M. Šulc [-] , L. Fajtl [-] , V. Bürger [-] , F. Lošek [-] (70. M. Řezníček [-] ) - M. Boček [-] , M. Pancíř [-] , D. Maršán [-] , J. Šebelka [-] (84. V. Jirkovský [-] ) , M. Rytíř [-] - T. Smékal [-] (84. J. Zajíc [-] )

ŽK: 14. F. Plachý , 53. P. Nuhlíček , 86. D. Fichtner - 55. M. Šulc , 71. M. Boček , 84. D. Maršán , 86. M. Pancíř . ČK: 82. J. Hejl .
Místo: Veselí. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Jarolím Jiří - HERZOG Radek, MACH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.