Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 13:30

11.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Další facka pro Jankov, Klatovy mu nasázely pět gólů


Branky


0

Jihočeši před důležitým soubojem s Klatovy jasně deklarovali, že jde pro ně osobně o notně důležitý zápas, který už prostě musí vyhrát. Ale kdeže. Místo toho, aby se na soupeře ze západních Čech dotáhli na rozdíl jednoho bodu, obdrželi nechvalného "bůra" a v domácím prostředí si uřízli pěknou ostudu. Jen tak potvrdili, že venku se jim hraje lépe. Na první domácí divizní výhru si tak musí počkat, stejně tak na ukončení série bez vstřelené branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klatovští úřadovali po chybách domácích

Ta se natáhla již na 612 minut. Tentokrát se však utkání nepovedlo ani defenzivě, která nechala bezmocného Pavelce na holinkách a ten inkasoval pět gólů od pěti různých střelců, ovšem všechny skoro jako přes kopírák. Jankovu se prostě nedařilo a Klatovy toho zkušeným výkonem využily!

 

V 9. minutě dali o sobě hosté vědět poprvé. K přímému kopu se postavil Janda a jeho střela olízla břevno jankovské brány. Nutno podotknout, že Pavelec tento střelecký pokus kontroloval. Poté však přišly zásahy, na které byl absolutně bezmocný.

 

V 13. minutě přišla jedna z mnoha ztrát v utkání Jankova ve středu hřiště, Lukáš Bezděk obdržel přesnou kolmici a náležitě jí využil - 0:1. V 21. minutě tentýž hráč potvrdil svoji silnou stránku, když úspěšně zvládl nelehký souboj s přesilou a ještě dokázal přihrát do velké šance Václavu Kaasovi. Ten jeho nabídku přijal, jak se patří, a Klatovy rázem vedly o dvě branky - 0:2.

 

O ofenzivní síle-nesíle Jihočechů toho bylo napsáno již dost a v nedělním duelu bylo na veškerá slova dodáno razítko. V první půli se zmohli pouze na nemastný neslaný pokus Pořádka, s nímž si Rojík poradil, aniž by musel vynaložit větší úsilí. Kvalitní práci pak předvedl všem domácím hráčům Lukáš Krásný. Po standardní situaci Jankova dostal balón do běhu a rychlý brejk zakončil jako mazák - 0:3. To byl zřejmě zlomový moment duelu. 

Z dohrávky nakonec debakl

Tři změny v domácí sestavě před začátkem druhé půle výraznější úspěch po změně stran nepřinesly. Klatovy se nikam nehnaly, čekaly, co vymyslí Jankov, a ten nevymyslel nic. V chladném počasí se nehrálo nikterak líbivé střetnutí, spíš se jen tak dohrávalo. A když se Jankovští dopustili chybné rozehrávky na vlastní polovině hřiště, byli za to rázem potrestáni.

 

V 81. minutě využil jedné takové chyby Milan Lucák, v 85. minutě uzavřel výsledek Denis Chirinciuc - 0:5. Malou náplast na bolavá srdce mohl nalepit domácím fandům Zajíc, jenž v 86. minutě vyslal na hostující branku krásný a tvrdý projektil, Rojík ale parádním zákrokem nedopřál Jankovu ani jeden vstřelený gól. Navíc touto prohrou si zajistili neklidnou zimu, jelikož můžeme směle říci, že již nyní začal tvrdý boj o záchranu.

 

Zdroj: Oficiální web klubu SK Jankov

Foto: Facebook SK Klatovy 1898



Ohlasy k zápasu


SK Jankov
Oficiální facebookový profil klubu SK Jankov: „Co dodat. Prostě jsme to pros*ali! Klatovy nám zkušeným divizním výkonem připravily pěknou ostudu a nejvyšší porážku v sezóně. Našim fandům, kteří nás i v této zimě přišli podpořit, patří velká omluva...“

SK Klatovy 1898
Zdravotník M. Lukeš: „Pro nás nesmírně důležité utkání. V zápase jsme chtěli vycházet z dobré defenzivy do nebezpečných kontrů. A z výsledku lze vyčíst, že se nám podařilo tyto pokyny splnit. Po delší době se nám podařilo udržet nulu. Utkání rozhodla třetí branka ve 40. minutě na 0:3, která soupeře zlomila. Druhou půli jsme zvládli skvěle dozadu a soupeř rezignoval na jakoukoliv kombinaci a jen nakopával dlouhé balony. Náš tým tento velmi důležitý zápas zvládl na výbornou a odrazil se od spodku tabulky, kam nepatříme. Obrana zvládla utkání bez sebemenšího zaváhání a útočná vozba podala taktéž skvělý výkon. Hráčem, který stojí za povšimnutí, je V. Kaas, věkem dorostenec. Před první brankou vybojoval míč na půli a druhou sám přidal. Ale jsme jeden tým a pochvalu a nominaci na hráče utkání by zasloužil každý, co do utkání nastoupil.“



Sestavy


SK Jankov
A. Pavelec [-] - L. Fajtl [-] (78. M. Cimerhanzl [-] ) , F. Lošek [-] , M. Kroneisl [-] (46. T. Smékal [-] ) , J. Zajíc [-] - J. Šebelka [-] (46. P. Sedlic [-] ) , M. Rytíř [-] , L. Voráček [-] , D. Maršán [-] , M. Boček [-] (46. V. Bürger [-] ) - R. Pořádek [-] (58. R. Iliev [-] )

SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - L. Bezděk [-] (72. D. Matějka [-] ) , P. Kotrba [-] (49. I. Vojtko [-] ) , D. Dolanský [-] , D. Chirinciuc [-] , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] , D. Pavlovič [-] , P. Rybák [-] , L. Krásný [-] (67. M. Lucák [-] ) , V. Kaas [-] (83. Z. Cibulka [-] )

ŽK: 76. T. Smékal - 67. M. Mészáros .
Hráči zápasu: V. Kaas .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Krejsa Josef - ŠTEFAN Michal, TESAŘ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.