Karolína Rubantová

Reportáž

FOTO: Chodský Újezd zdolal v divokém zápase Stráž až na penalty


Utkání mezi Chodským Újezdem a poslední Stráží nabídlo divákům hned osm gólů a také několik zvratů. Domácí rychle prohrávali, poté vedli 3:1, ale nakonec byli rádi, že se jim podařilo srovnat alespoň na 4:4. Hosty k tomuto výsledku dotáhl především veterán Daniel Rubant, který nastřílel hattrick. V penaltovém rozstřelu si pak fotbalisté Chodského Újezdu zajistili zisk druhého bodu.


Reportáž

FOTO: Kdyně zdolala v souboji týmů z druhé poloviny tabulky Stráž


Fotbalisté Kdyně získali v duelu se Stráží důležité tři body a poodskočili tak svému soupeři v tabulce. Domácí zvítězili 3:2 i díky dvěma zásahům Milana Janečka. Na utkání fotila Karolína Rubantová!


Reportáž

FOTO: Stráž vyhrála poprvé v sezóně za tři body!


Fotbalisté Stráže se poprvé v sezóně radovali z výhry za tři body, když zdolali 2:0 Postřekov. Vítězství domácím zajistili svými zásahy Vitoň a Pták. Hosté se v opticky celkem vyrovnaném utkání nedokázali herně prosadit.


Reportáž

FOTO: Stráž si odvezla dva body z Krchlebů


Fotbalisté Stráže bodovali teprve podruhé v sezóně. Na hřišti nováčka z Krchlebů ukopali po řádné hrací době remízu 1:1 a v penaltovém rozstřelu navíc získali i prémiový bod. Zápas pro nás nafotila Karolína Rubantová.


Reportáž

FOTO: Dosud tápající Koloveč rozebrala Stráž


Fotbalisté Kolovče se v letošní sezóně zatím trápili, ale v souboji týmů ze zadní části tabulky si ve Stráži spravili chuť. Připsali si totiž vysokou výhru 7:2, o níž rozhodli zejména pěti góly ve druhém poločase. Asi klíčovým momentem bylo vyloučení domácího Rubanta na konci první půle za stavu 1:2 z pohledu Stráže. V dresu Kolovče se dařilo zejména Constantinovi Danescovi, který se trefil hned čtyřikrát.


Reportáž

FOTO: Kozolupy poprvé v sezóně vyhrály, přehrály Stráž


V důležitém souboji týmů ze zadní části tabulky uspěly Kozolupy, které zdolaly Stráž 3:2. Velkou zásluhu na výhře domácích měl Jakub Čech, který skóroval dvakrát.


Reportáž

FOTO: Stráž poprvé v sezóně bodovala, Planou zdolala na penalty


Fotbalisté Stráže čekali na první body v sezóně do 4. kola. Na domácí půdě zvítězili nad Planou v penaltovém rozstřelu a odlepili se tak ze dna tabulky.


Reportáž

FOTO: Stráži snový začátek nepomohl, s Chodovou Planou nakonec padla


Fotbalisté Stráže vedli nad Chodovou Planou už v 5. minutě 2:0 a vypadalo to, že míří za jasným vítězstvím. Hosté se ale včas probudili a i díky dvěma zásahům střelce Chvala obrátili skóre na 2:3. Tři body tak putují do Chodové Plané.


Reportáž

FOTO: Nováček z Chodského Újezdu loupil ve Stráži!


Cenné tři body uhrál na hřišti Stráže celek Nového Újezdu. Hosté si v průběhu zápasu vypracovali dokonce tříbrankový náskok, který už hráči Stráže dokázali jen korigovat na konečných 3:4.


Reportáž

FOTO: Bezstarostná přestřelka Chodovky se Stráží nabídla deset gólů, na penalty zvítězili domácí!


Střetnutí soupeřů ze druhé poloviny tabulky nabídlo hned 10 gólů! Utkání skončilo po normální hrací době remízou 5:5 a rozhodovat tak musely penalty, v nichž byla šťastnější domácí Chodová Planá.


Reportáž

FOTO: Kozolupy rozstřílely Stráž a výrazně se přiblížily záchraně


Nováček z Kozolup přehrál na domácí půdě 5:1 Stráž a je blízko jistotě záchrany v B třídě. Domácí vyučili soupeře zejména v produktivitě, na rozdíl od Stráže totiž byli schopni proměňovat své příležitosti.


Reportáž

FOTO: Stráž padla s Bělou až na penalty


Fotbalisté Stráže hodně potrápili o nejvyšší příčky bojující Bělou. Domácí dokonce sahali po třech bodech, ovšem po remíze 1:1 duel dospěl až do penalt, v nichž se přeci jen více dařilo hostujícímu týmu.


Reportáž

FOTO: Stráž doma přestřílela Bor


Fotbalisté Stráže využili výhody domácího prostředí a na jaře se trápící Bor přehráli 4:2. Domácí položili základ úspěchu zejména v prvním poločase, po němž vedli 3:1. Po přestávce nejprve snížil svou druhou trefou v utkání Stránský, ovšem v závěru definitivně rozhodl rovněž druhým gólem v zápase David Vitoň.


Reportáž

FOTO: Lídr tabulky ze Staňkova hladce zdolal Stráž


Fotbalisté Stráže podávali na jaře dobré výkony, ale silný Staňkov už pro ně byl až příliš velkým soustem. Lídr tabulky si se soupeřem, který hrál navíc od závěru první půle o deseti, poradil výsledkem 3:0.


Reportáž

FOTO: Stráž si poradila s Klenčím a uniká do klidného středu tabulky


Fotbalisté Stráže zdolali v 16. kole 1.B třídy sk A. Klenčí 4:1 a v tabulce soutěže si pojistili osmé místo. Svému soupeři navíc odskočili na rozdíl pěti bodů. Domácí výhra byla naprosto zasloužená. První chodská se dočkala čestného úspěchu až v závěru. V článku si můžete prohlédnout pěkné fotografie ze zápasu od Karolíny Rubantové.


Reportáž

FOTO: Stráž si odvezla z Plané cennou výhru


Šestizápasová vítězná šňůra Plané je u konce. Nad síly domácího týmu byla Stráž, která si domů odvezla cennou výhru 2:0. Hosté navíc zvítězili naprosto zaslouženě a gólů mohli přidat i více.


Reportáž

FOTO: Bělá rozdrtila Stráž, už ve 26. minutě vedla 5:0!


Fotbalisté Bělé se s nováčkem ze Stráže vůbec nepárali a udělali s ním doslova krátký proces. Jejich gólová smršť v úvodu utkání se zastavila až na skóre 5:0 a poté se už prakticky jen dohrávalo. Hattrickem se připomněl útočník Miroslav Bořil.


Reportáž

Stráž doma přehrála předposlední Kdyni


Fotbalisté Stráže porazili v 8. kole 1.A třídy sk. B Kdyni 3:1. Vše podstatné se událo až ve druhé půli, v níž si domácí vypracovali třígólový náskok. Kdyně se v závěru dočkala alespoň čestného úspěchu.


Reportáž

FOTO: Postřekov zdolal v souboji tabulkových sousedů Stráž


V utkání dvou sousedů ze středu tabulky přivítal Postřekov Stráž. Hosté sice měli první a poslední slovo v zápase, ale na bodový zisk jim to nestačilo. Domácí se totiž mezitím prosadili hned třikrát a tak slavili cennou výhru 3:2.


Reportáž

FOTO: Bojovné utkání gól nepřineslo, Stráž porazila Horšovský Týn až na penalty


Fotbalisté Stráže nedokázali v utkání proti předposlednímu Horšovskému Týnu ani jednou skórovat a museli se tak spokojit se dvěma body za vítězství po penaltovém rozstřelu. Diváci viděli spíše bojovné utkání s minimem šancí.