Stráž doma přehrála předposlední Kdyni


Branky


53. D. Rubant , 57. K. Pták (p.) , 64. D. Rubant - 85. M. Džugan
0

Fotbalisté Stráže porazili v 8. kole 1.A třídy sk. B Kdyni 3:1. Vše podstatné se událo až ve druhé půli, v níž si domácí vypracovali třígólový náskok. Kdyně se v závěru dočkala alespoň čestného úspěchu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nepřinesl góly ani šance

V prvním dějství se hrál velmi vyrovnaný fotbal. Hra se většinou odehrávala po šestnáctky a ani jeden z týmů si nevytvořil vážnější příležitost. Nebylo tedy divu, že se do šaten odcházelo za bezgólového stavu.

Stráž soupeři rychle utekla, Kdyně už stačila jen korigovat

Hosté potřebují body a vzhledem k tomu, jak probíhal první poločas, tak jistě věřili, že by si mohli ze Stráže nějaký odvést. Úvod druhé půle však totálně zaspali. V 53. minutě potrestal chybu obrany soupeře Daniel Rubant a pouze o čtyři minuty později se po faulu Huly ve vápně pískala penalta. Tu Karel Pták proměnil, ovšem to z domácí strany ještě nebylo vše. Za dalších sedm minut totiž duel svým druhým gólem v utkání v podstatě již rozhodl Daniel Rubant. Od té chvíle se již hra uklidnila a domácí si v pohodě hlídali svůj náskok. Zneklidnit je již nemohl ani Michael Džugan, jenž pět minut před koncem alespoň kosmeticky upravil skóre na konečných 3:1.

 

Kdyně tedy zůstává s pouhými pěti body na předposledním místě tabulky, prohrála již potřetí za sebou. Stráž, jejíž realizační tým mohl být spokojen především se střeleckou potencí v úvodu druhé půle, je s vyrovnanou bilancí čtyři výher i porážek devátá.



Ohlasy k zápasu



SK Kdyně 1920, z.s.
Martin Trumpeš (hráč): „Začátek zápasu, a celkově celý první poločas, nebyl z obou stran špatný. Hrál se vyrovnaný fotbal a ani jeden z týmů si nevytvořil vyloženou příležitost. V šatně jsme si řekli, že tady bychom nějaké body mohli uhrát, jenže během deseti minut jsme dostali tři góly, které jsme vlastně soupeři úplně darovali. Tím se naše hra úplně rozsypala a soupeř si jen v klidu hlídal výsledek. Sice jsme snížili, ale to už bylo pozdě. Soupeř nejspíš zaslouženě bral tři body a nám nezbývá, než se nad sebou zamyslet a začít pořádně makat, abychom uhráli aspoň nějaké ty body.“



Počet diváků: 172. Rozhodčí: REIPRICH Václav - NOVOTNÝ Pavel (N), SVOBODA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.