Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 10:15

9.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bělá rozdrtila Stráž, už ve 26. minutě vedla 5:0!


Branky


0

Fotbalisté Bělé se s nováčkem ze Stráže vůbec nepárali a udělali s ním doslova krátký proces. Jejich gólová smršť v úvodu utkání se zastavila až na skóre 5:0 a poté se už prakticky jen dohrávalo. Hattrickem se připomněl útočník Miroslav Bořil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí v úvodu utkání řádili!

Hráči Startu měli do utkání proti nedaleké Stráži raketový start! Už ve 12. minutě vedli 3:0 a hosté byli zralí na ručník. Od začátku zápasu se na hostující bránu valil jeden útok za druhým. Již v 5. minutě soupeře načal Miroslav Bořil a o tři minuty později se trefil také Pavel Jarina. Třetí gól si připsal opět Miroslav Bořil a to už bylo jasné, že se rodí hostující debakl. Stejný fotbalista navíc ve 24. minutě ještě zkompletoval hattrick. Za další dvě minuty se pak zapsal do listiny střelců i Mikuláš Pustovojt – 5:0 a v tu chvíli by se asi nikdo z přítomných diváků nedivil, kdyby si nováček soutěže odvezl z Bělé nad Radbuzou i dvojciferný příděl. Domácí brankostroj se poté ale přeci jen přibrzdil a do šaten se tak odcházelo za nezměněného stavu.

Bělá po přestávce polevila, hosté se dočkali alespoň čestného zásahu

Po změně stran už tempo hry znatelně pokleslo. Domácí si byli vědomi svého náskoku a značně tak slevili z nasazení. Pět minut po pauze se hosté dočkali dokonce korekce, autorem jejich čestného úspěchu byl Vlastimil Svoboda. V 57. minutě se však opět radovali domácí, podruhé v utkání překonal brankáře soupeře Mikuláš Pustovojt. Poté se už zápas jen dohrával a nic dalšího, co by zvedlo diváky ze sedadel, se již neudálo.

 

 

Bělá nad Radbuzou tak přehrála Stráž až nečekaně snadno. O své výhře rozhodla už v úvodu zápasu. Fotbalisté Startu jsou v tabulce čtvrtí, ovšem na vedoucí Meclov ztrácejí jediný bod. Stráži patří devátá příčka.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil (trenér): „Před utkáním jsme měli trochu obavy. Byl to soupeř typu Kozolup, se kterými jsme hráli před dvěma týdny a na výhru 4:3 jsme se hodně natrápili. Soupeř je nováček, byl jsem se na ně i podívat. Navíc je to od nás pár kilometrů, takže to mělo i nádech derby. Čekali jsme, že ten zápas tedy bude komplikovanější. Řekli jsme si, že na ně musíme vlétnout, jako před týdnem na Dlouhý Újezd, což se nám i povedlo, protože už ve 12. minutě jsme vedli 3:0. Vyšel nám tedy záměr rozhodnout co nejdříve. Protože když ten soupeř vycítí, že by s vámi mohl držet krok, tak to pak může být ošidné. Ale poločas byl naštěstí 5:0. Kdyby se hrál fotbal bez přestávky, tak by ten rozdíl byl nejspíš ještě daleko vyšší. Zaplať pánbůh, že jsme dali rychle ty góly a to jsme ještě řadu šancí spálili. Ve druhém poločase jsem se už jen modlil, aby to rozhodčí ukončil. Kdyby to písknul o dvacet minut dřív, tak by se vůbec nic nestalo, protože z naší strany to byl nejhorší výkon, který jsme letos předvedli. To se ale někdy stane. Přijde přestávka, vysoko vedete a pak už ta motivace není taková.“




Sestavy


TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - M. Pustovojt [-] (78. M. Kratochvíl [-] ) , V. Iščenko [-] , M. Tomášek [-] - D. Frank [-] (68. D. Häusler [-] ) , P. Jarina [-] (82. J. Černý [-] ) - V. Landrgott [-] , M. Bořil [-] (61. M. Černý [-] ) - J. Černý [-] , L. Černý [-] , V. Hošek [-]

TJ SOKOL Stráž
J. Tajstra [-] - V. Svoboda [-] , V. Borys [-] - J. Andrle [-] , R. Ebenhöh [-] , M. Novotný [-] - B. Borys [-] , K. Pták [-] - D. Vitoň [-] , P. Svoboda [-] , F. Veselý [-]

ŽK: 45. M. Tomášek , 63. D. Frank , 89. J. Černý - 14. D. Vitoň .
Hráči zápasu: L. Černý , M. Bořil .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Velíšek Jiří - ŠIMEK Luboš, RUBÁŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.