Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 16:00

7.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Postřekov zdolal v souboji tabulkových sousedů Stráž


Branky


0

V utkání dvou sousedů ze středu tabulky přivítal Postřekov Stráž. Hosté sice měli první a poslední slovo v zápase, ale na bodový zisk jim to nestačilo. Domácí se totiž mezitím prosadili hned třikrát a tak slavili cennou výhru 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté udeřili jako první, pak ale hrál Postřekov

Domácí začali utkání aktivně a hned v úvodu několikrát ohrozili bránu soupeře. V 10. minutě však udeřil tým ze Stráže, když po rohovém kopu otevřel skóre Vlastimil Svoboda. Postřekov odpověděl hned záhy. Zpoza šestnáctky vyslal na bránu nenápadnou přízemní střelu Lubomír Klukan a míč proklouzl brankáři Velátovi do sítě. Domácí poté hrozili z rychlých akcí, ze kterých si připravovali dobré příležitosti. Po půlhodině hry pak začal úřadovat Martin Hranai. Ten nejprve otočil skóre na stranu Postřekova a ve 38. minutě navíc zvýšil na 3:1.

Domácí zazdili řadu šancí, v závěru se tak třásli o výhru

Rychlá hra Postřekova směrem dopředu dělala hostům problémy i nadále. Domácí si tak vytvořili řadu šancí na to, aby definitivně rozhodli zápas, ale s jejich proměňováním byli na štíru. Karlík, Steinberger a Vavřík neuspěli sami před brankářem, neujaly se ani dvě nebezpečné střely Hranaie. V další velké příležitosti se ocitl opět David Vavřík, který byl už před prázdnou bránou, nedostal však úplně ideální přihrávku a míč se mu zamotal pod nohama. A v 83. minutě tak přišel trest za neproměněné šance domácích. Odražený míč po standardní situaci napálil z hranice šestnáctky Radim Ebenhöh a balón, který ještě nabral na mokrém trávníku rychlost, skončil za zády gólmana Freie. Fotbalisté Stráže po snížení ožili, naopak domácí se začali bát o výsledek a v závěrečných minutách se už jen bránili. Výsledek 3:2 nicméně udrželi až do závěrečného hvizdu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Postřekov
Aleš Wirth (trenér): „Začali jsme dobře, měli jsme tam takové pološance, ale dostali gól po rohu, což byla situace, na kterou jsem hráče před zápasem upozorňoval. Naštěstí jsme rychle vyrovnali a to nás, dá se říci, uklidnilo. V prvním poločase jsme měli hodně dobrých náběhů, dařil se nám rychlý přechod do útoku. Myslím, že z naší strany to byl, kromě závěru, dobrý zápas. Do té 83. minuty, kdy jsme inkasovali a pak už jen stáli na šestnáctce a bránili, jsme měli velmi dobrý pohyb bez míče, bylo tam hodně náběhů a dostávali jsme se do útočné fáze. V obranné fázi tam bylo pár závarů a nešvarů, což bylo částečně způsobeno i počasím.“




Sestavy


TJ Sokol Postřekov
L. Frei [-] - D. Steinberger [-] , F. Kreuz [-] , M. Hranai [-] , L. Ledvina [-] , J. Závodný [-] (77. M. Cibulka [-] ) , D. Karlík [-] (87. O. Zíma [-] ) , D. Vavřík [-] , M. Votava [-] , K. Kuželka [-] , L. Klukan [-] (81. J. Steinberger [-] )

TJ SOKOL Stráž
L. Velát [-] - V. Svoboda [-] , V. Borys [-] (86. J. Andrle [-] ) - R. Ebenhöh [-] , M. Novotný [-] - K. Pták [-] , B. Borys [-] - D. Vitoň [-] , D. Rubant [-] , D. Karban [-] , F. Veselý [-]

ŽK: 64. D. Karlík - 39. D. Karban , 57. D. Rubant , 70. D. Vitoň .
Hráči zápasu: F. Kreuz , M. Hranai .
Počet diváků: 107. Rozhodčí: Žák Adam - HOMR Michal, KULHÁNEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.