Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

23.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kozolupy rozstřílely Stráž a výrazně se přiblížily záchraně


Branky


14

Nováček z Kozolup přehrál na domácí půdě 5:1 Stráž a je blízko jistotě záchrany v B třídě. Domácí vyučili soupeře zejména v produktivitě, na rozdíl od Stráže totiž byli schopni proměňovat své příležitosti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kozolupy šly o třígólového trháku

Kozolupy za sebou měly sérii čtyř porážek v řadě, nutno ale dodat, že hrály s těžkými soupeři. Tentokrát proti nim stál konkurent z druhé poloviny tabulky ze Stráže. První šanci zápasu si vytvořil hostující tým. Vitoň se zbavil obránce a postupoval sám proti brankáři Šaškovi, který ho ale vychytal. To na druhé straně se domácí z první větší příležitosti prosadili. V 7. minutě totiž Čechovu střelu vyrazil brankář Velát jen před sebe a dobíhající Pavel Pancurák míč dorazil za jeho záda. Hned o tři minuty později pak hostující gólman chytil do rukavic malou domů a tak následoval přímý kop. Ten domácí rozehráli na Jakuba Čecha, jenž napálil spoluhráče Filipa Mayra a od něho se balón odrazil do sítě – 2:0. Nutno říci, že i Stráž se snažila hrát dopředu, ale na rozdíl od soupeře nebyla zdaleka tak efektivní. Ve 27. minutě tak domácí zvýšili už na 3:0. Výborně to udělal Sláma, který u brankové čáry obehrál obránce a předložil míč před prázdnou bránu Vojtěchu Kovářovi a ten už to měl jednoduché.

Hosté snížili, závěr však patřil Slámovi

Krátce po přestávce mohl ještě zvýšit náskok Kozolup Čech, ale své sólo nedotáhl do gólového konce. A tak se potvrdilo pravidlo nedáš - dostaneš, když z následného protiútoku snížil David Vitoň – 3:1. Hosté pak nebyli daleko ani od kontaktního zásahu, který jim však uzmul skvělým zákrokem na brankové čáře brankář Šašek. Závěr utkání tak střelecky patřil zase domácím, konkrétně Vojtěchu Slámovi. Ten v 77. minutě předvedl nádhernou individuální akci, kdy si povodil celou obranu soupeře i s brankářem a zvýšil na 4:1. V poslední minutě pak ještě předvedl něco podobného. Po obehrání dvou protihráčů si opět položil i gólmana a poslal do sítě soupeře pátý balón.

 

Toto vítězství Kozolupy už výrazně přiblížilo k záchraně. K jistotě jim stačí ve zbytku sezóny jednou zvítězit, případně samozřejmě mohou čekat na zaváhání soupeřů pod nimi.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozolupy
Jakub Čech (hráč): Potřebovali jsme vyhrát. Poslední čtyři zápasy jsme hráli s týmy z horní čtyřky, takže tam jsme si moc fotbal nezahráli a ani jsme moc s body nepočítali. Teď naopak přicházejí soupeři, se kterými bychom měli něco uhrát. V sobotu jsme udělali důležitý krok k záchraně. Po snížení na 3:1 nás tlačili, ale kromě jedné šance, kdy nás podržel na brankové čáře brankář Šašek, jsme byli vzadu docela kompaktní. Poslední dva naše góly dával Vojta Sláma. Při čtvrtém posadil na zadek tři obránce gólmana a dal úžasný gól. Něco takového jsem snad ještě neviděl. Navíc poslední gól se tomu docela i podobal. Nemyslím si, že jsme byli v zápase o tolik lepší, ale rozhodně jsme byli efektivnější.




Sestavy


TJ Sokol Kozolupy
R. Šašek [-] - J. Bozděch [-] , P. Mráz [-] - J. Beran [-] (36. M. Janko [-] ) , P. Pancurák [-] , M. Frič [-] , J. Huleš [-] , V. Sláma [-] - V. Kovář [-] , J. Čech [-] - F. Mayr [-] (60. M. Maštalíř [-] )

TJ SOKOL Stráž
L. Velát [-] - V. Svoboda [-] , D. Rubant [-] , M. Jedlička [-] (76. R. Ebenhöh [-] ) , O. Pták [-] , M. Novotný [-] , D. Vitoň [-] (80. P. Svoboda [-] ) , V. Borys [-] (63. K. Pták [-] ) , F. Veselý [-] , B. Borys [-] , M. Novotný [-]

ŽK: 33. J. Čech - 48. D. Rubant , 49. V. Svoboda , 58. F. Veselý , 60. D. Vitoň . ČK: 70. V. Svoboda .
Hráči zápasu: R. Šašek , V. Sláma .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Hamouz Jakub - ČERMÁK Vladimír, SLADKÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Kdyně 1920 | Plzeňský | Domažlice

Tip: remíza

Martin Augustin

Expert: Jevgenij Čižikov
Tip experta: výhra domácích

Bude to vyrovnaný zápas, ale věřím domácím.

Tip: výhra hostů