2:1p.
(1:1)
11. T. Malý
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 16:30

4.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Stráž poprvé v sezóně bodovala, Planou zdolala na penalty


Branky


20

Fotbalisté Stráže čekali na první body v sezóně do 4. kola. Na domácí půdě zvítězili nad Planou v penaltovém rozstřelu a odlepili se tak ze dna tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Planá začala lépe, domácí stačili vyrovnat

Ve 4. kole soutěže se utkaly dva celky, kterým se začátek ročníku příliš nepovedl. Stráž měla na svém kontě stále nulu a o moc lépe na tom nebyla ani Planá, která dosud získala jediný bod. Do pro oba soupeře důležitého duelu vstoupili lépe hosté, které poslal v 11. minutě do vedení Tadeáš Malý. Ve 39. minutě však domácí srovnali, když se po standardní situaci prosadil hlavou Miloslav Jedlička.

Po přestávce se skóre už neměnilo

Po změně stran se nehrál moc pohledný fotbal. Na hřišti se především bojovalo a směrem dopředu bylo k vidění hodně nepřesností. Nadějně rozjeté akce pak fotbalisté nedokázali dotáhnout do úspěšného konce. Po devadesáti minutách tak stále platilo skóre 1:1.

Stráž brala druhý bod

Rozhodovat tedy musely penalty. V rozstřelu selhali hnedka střelci hostů a z prvního vítězství v sezóně se tak radovala Stráž.



Ohlasy k zápasu



FK Planá
Petr Slivoně (Planá): Chtěli jsme tam urvat body, dali jsme i první gól. Bohužel do poločasu jsme zase inkasovali po hloupé chybě, které nás v této sezóně zatím sráží. Zkušení stopeři si při přímáku místo, aby drželi vápno a protihráče tam nepouštěli, do něj sami vlezli spolu s hráči soupeře. Následně nehráli ani balón, ani hráče. Stráž si jinak za celý zápas nevytvořila vůbec nic. My jsme se jim bohužel přizpůsobili, byl to jeden z nejhorších výkonů za dobu, co jsem u týmu. Pořádně jsme netrefili ani bránu. V penaltách byli kluci ze Stráže šťastnější, my kopli dvě jako mladší žáci. Jeden bod beru jako prohru. O soupeři jsem měl informace, že se jim zatím nedaří, bohužel my také zatím nepřekvapujeme tak, jako loni. Teď nás čeká derby s Chodovou Planou. Po zranění se konečně vrátí do sestavy Marek Danko. Musíme jít zápas od zápasu tak, jak jsme k tomu přistupovali loni.



Sestavy


TJ SOKOL Stráž
L. Velát [-] - V. Borys [-] (52. M. Novotný [-] ) , D. Vitoň [-] , V. Hlaváč [-] (72. D. Rubant [-] ) , O. Pták [-] , K. Pták [-] (39. F. Veselý [-] ) , B. Borys [-] , M. Jedlička [-] (86. P. Svoboda [-] ) , V. Svoboda [-] , D. Karban [-] , M. Hocmann [-]

FK Planá
R. Švarcbek [-] - D. Kloužek [-] , T. Malý [-] (76. J. Bucsuházy [-] ) , J. Sloup [-] , P. Brožíček [-] (70. K. Louženský [-] ) , J. Kopča [-] , D. Sovka [-] , D. Sovka [-] , O. Otta [-] (70. R. Miklas [-] ) , A. Alexa [-] , O. Suchý [-]

ŽK: 22. O. Pták , 44. D. Vitoň - 80. P. Brožíček .
Hráči zápasu: M. Jedlička - A. Alexa .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: OLIVERIUS Jiří - CHEJLAVA Petr, BÍBA Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Sokol Mrákov | Plzeňský | Domažlice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip experta: výhra hostů

Další tachovské derby, myslím že Planá už se chytí a zvítězí ve Stráži 1:3.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích