EXPERT TIP - 17.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 2.4.2017

0

Ve víkendovém kole I. A třídy se rozhodně bude na co koukat. V přímé bitvě o postup si to mezi sebou rozdají Ludgeřovice se Starou Bělou a zajímavou podívanou nabízí rovněž nedělní zápasy Kravař s Chlebičovem a Oldřišova s Bolaticemi. Spousta fanoušků jistě dorazí i do Vítkova, kam zavítají Štěpánkovice. Gólové hody lze očekávat od útočně laděných Darkoviček, které narazí na podobně se prezentující Jakubčovice. Nesmírně důležité utkání proběhne v Mokrých Lazcích, kde se představí sestupem ohrožené Krásné Loučky. Poslední Bohuslavice se pak pokusí vzpamatovat z předešlého debaklu v domácím střetnutí se Štítinou.




Michal Pěntka

Expertem aktuálního kola jsme zvolili zkušeného útočníka Michala Pěntku, který vkročil do jarní části sezony jako uragán. Ve Štěpánkovicích zaznamenal hattrick, takže hlavně díky němu si Ludgeřovice odvezly zpět domů cenné tři body. Urostlý hroťák teď věří, že mu forma vydrží i v dalším důležitém zápase proti Staré Bělé.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 83 - 17 - 0 %
Komentář experta:

Jakubčovice jsou doma téměř stoprocentní a Darkovičky si zase posledně s chutí zastřílely proti Bohuslavicím. To znamená, že nás čeká velice atraktivní utkání. Možná se zde projeví domácí prostředí, a proto tipuji výhru domácích. Tip 1.

Tip experta: 2 57 - 30 - 13 %
Komentář experta:

Vítkov využívá doma svého velkého letiště (hřiště), ale přes zimu spíše oslabil, než posílil. Naopak hosté ze Štěpánkovic disponují kompaktním kádrem, který je delší dobu pospolu. Navíc si myslím, že můj kamarád Dušan Harazim určitě vstřelí nějakou branku, a proto jednoznačně tipuju výhru hostů. Tip 2.

Tip experta: 1 30 - 22 - 48 %
Komentář experta:

Zde nás čeká zápas kola, alespoň papírově. Hosté z Bělé mají na soupisce vynikající individuality, takže nás nečeká nic lehkého. My se budeme snažit využít domácího prostředí a udržet koncentraci po celé utkání. Věřím, že i když nemáme tak kvalitní jednotlivce jako soupeř, tak svým kolektivním pojetím a týmovou soudržností uspějeme. A potěšíme naše příznivce, kteří nás podporují ve velikém počtu. Takže nic jiného než vítězství domácích tipovat nemohu. Tip 1.

Tip experta: 0 87 - 13 - 0 %
Komentář experta:

Tady mi něco říká, že bude plichta. Hosté z Louček musejí začít sbírat bodíky a hrát jako o život, jinak budou mít obrovské problémy. Domácí po jasné výhře nad „postupovým aspirantem“ Kravařemi budou úspěchem trochu zaskočeni. Tip 0.

Tip experta: 0 61 - 17 - 22 %
Komentář experta:

Na krásném hřišti v Kravařích si to rozdají mužstva, která jsou velice dobře takticky připravena díky zkušeným trenérům, kteří toho již dost zažili. V neděli tedy půjde o taktickou bitvu, kterou může klidně rozhodnout jediná branka. Třeba se pletu, ale moc gólů nepadne a nedělní šachy skončí remízou. Tip 0.

Tip experta: 1 65 - 26 - 9 %
Komentář experta:

Moravan hraje bez nadsázky snad nejatraktivnější fotbal v soutěži. Někdy až moc krásný, že kluci zapomínají na zadní vrátka. Zatímco hosté z Bolatic takovou aktivitou nehýří, a naopak se soustředí na vynikající defenzivu v čele s nejlepším brankářem v soutěži Tomem Kramářem. Těžko tipovat, ale ofenziva Oldřišova je zdrcující, a proto si myslím, že utkání skončí výhrou domácích. Tip 1.

Tip experta: 1 9 - 0 - 91 %
Komentář experta:

Zde zkusím překvapení kola. V bohuslavickém celku mám mnoho známých, sestup bych zrovna jim rozhodně nepřál, ale jestli chtějí udržet naději, musí jednoduše zvítězit. Štítina má vyvážený celek, v tabulce venkovních utkání je na druhém místě a jistě nedá nic zadarmo, ale jak říkám, rozhodne srdíčko domácích. Tip 1.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Pavel Havel 3
2. Petr Munduch 3
3. Ondřej Malík 3
4. Adam Korbel 3
5. Jiří Frait 3
6. Michal Pěntka 3
7. Rostislav Švec 3
8. Marek Wendtner 3
9. Martin Kresta 3
10. Adam Novák 3
11. Vojtěch Jadrný 3
12. Jan Evják 3
13. Milan Petrík 2
14. Tomáš Holata 2
15. Marek Lišaník 2
16. Marek Kulaviak 2
17. Aleš Hiemer 2
18. Ondřej Pytlík 2
19. Jan Šula 2
20. Roman Fejerčák 1
21. Jiří Schindler 1
22. Daniel Kožík 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.