1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj aspirantů na postup skončil smírně


Branky


0

Stará Bělá brzy vedla. Ludgeřovice srovnaly až tři minuty před koncem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Ludgeřovicích došlo k důležité postupové bitvě mezi domácími fotbalisty a Starou Bělou. Hosté chtěli v tabulce přeskočit svého sobotního soupeře, takže do zápasu vletěli jako uragán. Hned ve 2. minutě kopali roh a v nepřehledné skrumáži se nejlépe zorientoval ostravský bomber Lišaník – 0:1. Stará Bělá nadále tvrdila na trávníku muziku, jenže několikrát si vylámala zuby na výborném brankáři Hájkovi. Ludgeřovice hrozily pouze ojediněle, ale třeba hlavička Pěntky po centru Nagyho zacinkala o tyčku.

 

Ani ve druhém dějství nedokázali hosté pojistit svůj chatrný náskok, když pořád naráželi na skvělého Hájka. Domácí se pořádně osmělili v 70. minutě. Mudroch se prezentoval krásnou dělovkou, gólman Slavík míč vyrazil před sebe, ale dobíhající Pěntka se Zoubkem se mezi sebou v klíčovém momentu nedomluvili. Fanoušci Ludgeřovic tedy potěšila až 87. minuta. Fojtík zakroutil standardku na Pěntku, který nechtěně trefil Balgara, od jehož břicha se balon šťastně dokutálel do sítě – 1:1. V nastaveném čase se pak o Starou Bělou málem pokoušel infarkt. Po trestňáku Fojtíka míč proletěl klubkem těl, až ho z brankové čáry odvrátil jeden z hostujících beků. Díky remíze si domácí uchovali v čele tabulky jednobodový náskok. 



Ohlasy k zápasu


TJ Ludgeřovice
Michal Pěntka, útočník Ludgeřovic: Celé utkání dost ovlivnila první minuta, kdy jsme po zbytečném rohu inkasovali. Staré Bělé pak narostla křídla a byla lepším mužstvem. Naštěstí nás podržel gólman Hájek. Vzpamatovali jsme se až v závěru, kdy jsme nejprve vyrovnali a nakonec jsme mohli i vyhrát. Bod však určitě bereme.

FK Stará Bělá
Radim Kovář, trenér: Tohle utkání jsme měli vyhrát a můžeme si za konečný remízový výsledek sami. Nepředvedli jsme dnes vůbec dobrý výkon - výstavbovou fázi jsme většinu zápasu nesmyslně vynechávali, nebyli přesní v přihrávkách, měli velké problémy s prvním dotykem míče, nedokázali dotáhnout do konce několikeré přečíslení soupeře, málo využívali otevřeného postavení při převzetí míče, zejména v pokutovém území soupeře jsme se neuměli "správně" zachovat a řešili situace příliš zbrkle, nezkušeně...Obecně jsme podali "nevyzrálý" výkon, kdy jsme se báli hrát a tvořit. I přes vše výše uvedené jsme si vypracovali opravdu spoustu brankových příležitostí, bohužel, dnes nám nebylo souzeno je proměnit. Utkání samo o sobě bylo napínavé až do samotného konce a diváci se určitě nenudili.



Sestavy


TJ Ludgeřovice
T. Hájek [-] - P. Zoubek [-] , V. Horák [-] , L. Fojtík [-] , M. Pěntka [-] , L. Stepek [-] (59. D. Lischka [-] ) , J. Mudroch [-] , K. Klos [-] , R. Fejerčák [-] , D. Balgar [-] , D. Nagy [-]

FK Stará Bělá
L. Slavík [-] - M. Wendtner [-] , M. Kresta [-] , O. Pytlík [-] - K. Pšenčík [-] , R. Brachtl [-] (64. D. Charvát [-] ) , J. Dziža [-] , M. Lišaník [-] (81. L. Kováčik [-] ) , D. Kožík [-] (74. J. Petrovský [-] ) , M. Petrík [-] , M. Rusinko [-]

ŽK: 68. D. Balgar , 84. M. Pěntka .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: ZÁVODNÝ Vít - DYTKO Gustav, ŠVEC Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.