1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 10:00

17.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loučky loupily v Lazcích


Branky


0

Loučky utekly v nedělním dopoledni až na dvoubrankový rozdíl. Lazce už jen v závěru korigovaly skóre. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedělní záchranářská bitva mezi Mokrými Lazci a Krásnými Loučkami mohla dost napovědět, jenže nakonec situaci kolem sestupu spíše zamotala. V úvodních minutách zkoušeli štěstí domácí borci, ale dělovku Líbaře vyškrábl gólman Petr a Košňovský pro změnu po centru Wickiho zamířil vedle. Hosté poprvé vycenili zuby při trestňáku Laláka, který o chloupek minul šibenici. Stejný plejer potom adresoval přesný pas Mamulovi, jenže útočník Krásných Louček ani nadvakrát nepropasíroval balon přes brankáře Šehoviče. Třetí ošemetnou situaci už Mokré Lazce nepřežily. Košárek se protáhl jako lasička po pravém křídle a našel na zadní tyči zcela volného Koniora – 0:1. Domácí se zmátořili až v závěru první půle, ale pokusy Wickiho, Lomozníka, Žurka anebo Líbaře ukazatelem skóre nezahýbaly. 

 

Mnohem zajímavější věci se děly v 57. minutě, kdy se Mokré Lazce hodně hněvaly na rozhodčího Karase. Po hlavičce Košňovského totiž jeden z hostujících fotbalistů vyrazil míč rukou nad břevno, jenže penalty a zároveň červené karty se domácí nedočkali. O pár vteřin později se tak zákonitě radoval tým z Bruntálska, to po nechytatelné střele Košárka – 0:2. Svěřenci trenéra Drozda už dokázali pouze korigovat, když Půda z pentle potrestal nedovolený zákrok na Nováka – 1:2.  



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Mokré Lazce
Jan Žurek, záložník Mokrých Lazců: Bohužel jsme nedokázali navázat na výkon z předchozího domácího utkání s Kravařemi. Začátek byl ještě docela v pořádku, ale pak jsme úplně odešli. Hráli jsme opravdu špatně, vůbec si to neumím vysvětlit. Krásné Loučky šly po vítězství mnohem důrazněji než my, takže vyhrály naprosto zaslouženě.




Sestavy


FK Sokol Mokré Lazce
D. Půda [-]

TJ Sokol Krásné Loučky
J. Lalák [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.