D. Vavroš 72.
J. Schreier 77. (p.)
2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakubčovice obrátily za pět minut


Branky


72. D. Vavroš , 77. J. Schreier (p.) - 18. J. Starý
0

I když Darkovičky dlouho vedly, přišla nepovedená pětiminutovka a tři body zůstaly v Jakubčovicích. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Darkovičky odjely z Jakubčovic s nepořízenou, i když ještě necelých dvacet minut před koncem vedly. Hosté od začátku hýřili aktivitou, což se jim vyplatilo v 18. minutě. Kremzer načechral roh do ohně, kde se odpoutal od svého strážce Starý a perfektní rybičkou zavěsil míč nechytatelně pod břevno – 0:1. O chvíli později mohly Darkovičky odskočit do dvougólového trháku, když si Felgenträger narazil balon se Starým, jenže sólový nájezd nezužitkoval.

 

Hosté pak zpytovali svědomí i v 58. minutě. Kremzer vykreslil nádherný pas na rozběhnutého Turanského, ale stav nadále zůstával nezměněn. V závěrečné půlhodince ovšem Jakubčovice pořádně přitáhly šrouby a z velkého tlaku vytěžily obrat. Poprvé se radovaly v 72. minutě, kdy se míč nešťastně odrazil od bránícího Adamčíka přímo k Vavrošovi a ten nečekaným dárečkem nepohrdl – 1:1. Uběhlo sotva pět minut a domácí znovu slavili. Kremzer se přimotal k přísné penaltě, které se chopil zkušený Schreier a udržel nervy na uzdě – 2:1. Závěrečný nápor Darkoviček už se minul účinkem, takže body brali borci z Jakubčovic.



Ohlasy k zápasu



FK Darkovičky
Roman Divina, trenér Darkoviček: Bohužel jsme doplatili na neproměněné šance. Domácí sice byli od začátku častěji na míči, ale tutovou šanci si nevytvořili. My jsme vzadu čekali na brejky, které nám docela vycházely. V závěrečné půlhodince jsme se dostali pod velký tlak, z něhož Jakubčovice vytěžily obrat. Štve mě, že utkání rozhodla taková zvláštní penalta.



Sestavy


TJ Tatran Jakubčovice
Z. Buček [-] - T. Murin [-] , D. Vavroš [-] , D. Molnár [-] , M. Dvořák [-] , Z. Sommer [-] , K. Molnár [-] , J. Schreier [-] (82. D. Staff [-] ) , P. Zagol [-] (70. R. Šaran [-] ) , P. Ďurica [-] (54. A. Pavelka [-] ) , P. Šťastný [-] (66. J. Petr [-] )

FK Darkovičky
P. Varga [-] - J. Starý [-] (74. M. Duda [-] ) , A. Felgenträger [-] , P. Kremzer [-] (78. R. Kempný [-] ) , P. Turanský [-] , P. Buchvaldek [-] , R. Wicker [-] , O. Diviš [-] , D. Strachota [-] , P. Adamčík [-] , L. Lindovský [-]

Počet diváků: 150. Rozhodčí: Sivera Jan - DYTKOVÁ Šárka, LUKAŠÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.