3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 10:15

1.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vstup do sezóny Rakovníku nevyšel, prohrál s nováčkem souteže


Branky


0

Fotbalisté SK Rakovník k prvnímu utkání sezony odjeli bez řady zraněných hráčů základní sestavy a disciplinárně potrestaného Pucholta. Trenér Libor Šíma musel tedy sáhnout do rezervního týmu, aby vůbec dal dohromady základní jedenáctku. Brandýs nad Labem je nováčkem Krajského přeboru, ale v I. A třídě byl naprosto suverénní a zaslouženě a s předstihem postoupil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Natěšený nováček do utkání vstoupil velmi aktivně. Z počáteční aktivity pramenila série rohových kopů. V 11. minutě si na roh na zadní tyč naběhl Folwarczny a zcela nehlídaný otevřel brankový účet zápasu, 1:0. Ve 33. minutě si do vápna naběhl aktivní Maršner, zbavil se obránce a střelou na zadní tyč poslal domácí do dvoubrankového vedení, 2:0. Hosté se v prvním poločase dostali jen k jedné vážnější příležitosti, a to když Plaček vrátil míč do vápna a rakovnická posila Nwogu střelou z otočky zamířila vedle branky. Více se již v prvním poločase nestalo. Výrazně aktivnější domácí tým se zaslouženě dostal do vedení.

Ve 49. minutě mohl vedení domácích navýšit Kubeš. Šel sám na Kabeleho, ale ten střelu zneškodnil na rohový kop. Pro vývoj druhého poločasu bylo klíčové, že se domácím zranil Maršner po souboji s P. Tvrzem a v 54. minutě opustil hřiště. Zhruba po hodině hry domácím došly síly a hra se vyrovnala. Dokonce aktivnější byli hosté, ale Brandýs poctivě bránil a Rakovník se nedostal k vážnější příležitosti. Ve druhé minutě nastavení již otevřené obraně hostů utekla trojice domácích hráčů a Kovařík bez problému zakončil do prázdné branky, 3:0.

 

Autor: Redakce, Marek Tvrz



Sestavy


FK Brandýs nad Labem
J. Janáček [-] - J. Reichert [-] , M. Baloun [-] , J. Stross [-] , M. Stross [-] - M. Kubeš [-] , F. Braborec [-] (88. V. Bojkovič [-] ) , D. Folwarczny [-] , M. Moravský [-] , A. Maršner [-] (54. J. Staněk [-] ) - M. Kovařík [-] -

SK Rakovník
P. Kabele [-] - P. Faigl [-] (78. M. Tvrz [-] ) , C. Nwogu [-] , P. Nováček [-] (61. K. Kaňák [-] ) , M. Beneš [-] , M. Isteník [-] , J. Plaček [-] (82. M. Rohla [-] ) , J. Sklenka [-] , T. Mates [-] , R. Hamouz [-] , P. Tvrz [-]

ŽK: 38. M. Stross - 65. M. Beneš .
Počet diváků: 156. Rozhodčí: Kovář Otto - VELEBIL Tomáš, NĚMEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.