2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2016 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké Hoštice otočily skóre


Branky


0

Po bezbrankovém prvním poločasu, šly Albrechtice do vedení. Domácí družina z Hoštic však stačila skóre otočit a připsat si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zkušený tým z Velkých Hoštic se hned od počátku chopil iniciativy. Už v 10. minutě se po přímém kopu dostal míč k Pluschkemu, který však napálil pouze tyč a dobíhající Janků překopl hostující prázdnou bránu. Albrechtice se do první šance dostaly po čtvrthodině hry. Centr Bušose našel ve vápně Nováka, který však hlavičkoval nad bránu. Po další standardní situace napáliy Hoštice tentokrát břevno albrechtické svatyně. Před poločase mohli jít do vedení Hoštice, ale Janků zaváhání albrechtického brankáře dardy nevyužil a zívající prázdnou bránu netrefil. 

 

Po přestávce pokračoval podobný obraz hry. Albrechtice bránily a Hoštice se pokoušely o tlak. V 63. minutě ale domácí zaskočil Charalambidis, který utekl domácí defenzívě a s chladnou hlavou propálil domácího brankáře - 0:1. Ještě než dozněly oslavy ze vstřeleného gólu, bylo vyrovnáno. Hned po rozehrávce se odrazil v šestnáctce míč K Čaverovi, který ho z otočky napáli k tyči hostující branky - 1:1. Obrat ve skíore dovršily Hoštice čtvrt hodiny před koncem. Centr Davida zapadl za překvapeného brankáře hostí - 2:1.Albrechtičtí se ještě snažily vyrovnat, ale branku již nedokázaly vsítit.



Ohlasy k zápasu



FK Město Albrechtice
Vladimír Ptáček (trenér pro bruntalsky.denik.cz): Je to škoda, mohli jsme mít bod z venku, který by byl cenný. Hrajeme s mladými kluky, takže bude chvíli trvat, než si to všechno sedne, jak má. Počítáme s tím, že budeme hrát kolem desátého místa, ale mužstvo má potenciál. Až se mladí vyhrají, bude to dobré.



Sestavy


FK Velké Hoštice
V. Stříbný [-] - M. Janků [-] , D. Sicha [-] , M. Samson [-] (64. D. Pluschke [-] ) , F. David [-] , K. Jaroš [-] (77. M. Vitásek [-] ) , M. Pluschke [-] , V. Watzlavik [-] (53. M. Čavera [-] ) , K. Barvík [-] (81. O. Frank [-] ) , D. Watzlavik [-] , D. Stoczek [-]

FK Město Albrechtice
L. Darda [-] - T. Sirotník [-] (53. R. Vávra [-] ) , Z. Valík [-] , J. Uherek [-] (32. M. Banovec [-] ) , L. Slaný [-] , R. Pavlíček [-] , M. Novák [-] , L. Král [-] , A. Klepáček [-] , V. Charalambidis [-] , J. Bušos [-]

ŽK: 22. D. Stoczek , 43. K. Barvík , 85. M. Vitásek - 43. R. Pavlíček , 77. J. Bušos .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠABACKÝ Filip - ČECHÁČEK Petr, VRÁNA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.