R. Wirth 85. (p.)
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kobeřicím pomohla penalta


Branky


85. R. Wirth (p.)
0

Kobeřice se před výkopem nedělního utkání nacházely na úplném chvostu tabulky, takže už jim v krajském přeboru hlasitě zvonilo na poplach. Na domácím stadionu se teď snažily nadhodnotit záchranářské akcie proti Orlové. Důležité vítězství zařídil pět minut před koncem Wirth, když proměnil penaltu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli od začátku hladově po bodech, jenže s koncovkou si příliš nepotykali. Hned v 6. minutě uviděl Jan Oberherr volného Kryštofa, který bohužel zblízka nepřekonal gólmana Poláška. Strážce hostující svatyně se potom vyznamenal i při slibné příležitosti Jana Oberherra či povedeném trestňáku Jakuba Janíka. Hlavička Jana Oberherra se navíc nevešla mezi tři tyče. Orlová se na sebe zlobila především v 15. minutě, protože Tomáš zahodil sólový nájezd, když si připsal znamenitý zákrok domácí brankář Hluchník. 

 

Po přestávce už Kobeřice nepřipustily jakýkoliv odpor, jejich muška však byla nadále značně vychýlená. V 56. minutě dokonce David Janík zpackal pentli nařízenou za faul na průbojného Čujka. Domácí pořád stupňovali svůj nápor, ale rány Wirtha, Bočka anebo Petra Stuchlíka lapil pozorný Polášek. Na kobeřické lavičce tedy vytryskly gejzíry radosti až pět minut před závěrečným hvizdem. Orlová zahrála uvnitř šestnáctky rukou a Wirth se narozdil od Davida Janíka s pokutovým kopem nepáral – 1:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kobeřice
Martin Halfar (vedoucí mužstva, pro regionopavsko): První poločas byl celkem vyrovnaný. Měli jsme sice více tutovek, ale bez gólového zakončení. Po přestávce už jsme soupeře k ničemu nepustili. Orlová se více hádala s rozhodčími, než hrála. Proměnili jsme až druhou penaltu, ale zaplaťpánbůh za tuhle branku. Dostali jsme se zpátky do hry o záchranu.

FK Slavia Orlová - Lutyně
Jarmil Kopel (trenér, pro karvinsky.denik.cz): To, co s námi prováděl rozhodčí Zelník, to už jsem dlouho neviděl. Ostatně, video z utkání poputuje na krajský svaz, tak doufám, že se tím budou v Ostravě zabývat.



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice
L. Hluchník [-] - J. Oberherr [-] , J. Janík [-] , D. Janík [-] , Z. Kryštof [-] (92. A. Kubný [-] ) , J. Čujek [-] (71. D. Boček [-] ) , P. Stuchlík [-] (89. R. Stuchlík [-] ) , J. Schreier [-] , T. Jašek [-] (87. L. Pavlíček [-] ) , R. Wirth [-] , J. Buchta [-]

FK Slavia Orlová - Lutyně
M. Polášek [-] - L. Koník [-] , M. Tomáš [-] , L. Regec [-] , T. Herák [-] (23. M. Kubiš [-] ) , M. Macháček [-] , T. Mleziva [-] , M. Široký [-] , D. Renta [-] , M. Papuga [-] , R. Kroček [-]

ŽK: 90. Z. Kryštof - 52. D. Renta .
Počet diváků: 164. Rozhodčí: ZELNÍK Karel - JAHODA Kamil, HAM Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.