2:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kobeřice dřely jako koně


Branky


0

Kobeřice byly zatím ostatním soupeřům v krajském přeboru pouze pro smích, když se po sérii vysokých porážek usadily na dně tabulky. Proti Bruntálu však domácí chtěli svým fanouškům ukázat, že fotbal hrát nezapomněli. Po bojovném výkonu slavili teprve druhé vítězství v sezoně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Důležitý mač sice otevřel jedovatý trestňák hostujícího Šandy, ale jinak kralovala družina kouče Kamráda. Ve 24. minutě pelášil Jan Oberherr z půlky sám na gólmana Minarčíka, jenže obrovskou příležitost zavraždil. O sedm minut později si naštěstí Jan Oberherr spravil náladu, když převzal balon od Davida Janíka, nesobecky nabil Čujkovi a ten měl značně usnadněnou úlohu – 1:0. Kobeřičtí fandové si hlasitě zakřičeli rovněž ve 36. minutě. Jakub Janík prodloužil míč hlavou Kryštofovi, který se trefil přesně ke vzdálenější tyči – 2:0. Hosté udeřili těsně před přestávkou. Skákavý přímák Šandy nedokázal brankář Volný zpacifikovat a dobíhající Orság se z bezprostřední blízkosti nemýlil – 2:1. Domácími borci to moc neotřáslo, protože vzápětí přenesli míč na útočnou polovinu Žmolík s Čujkem a Jakubu Janíkovi scházely ke třetímu gólu jen centimetry. 

 

Poslední celek tabulky šéfoval zápasu i ve druhém dějství. Standardku Kryštofa však vytáhl Minarčík, Jan Oberherr hlavičkoval vedle a rovněž lob střídajícího Wirtha se nevešel mezi tři tyče. Týmu z Prajzské to naštěstí nemuselo vadit, protože hosté působili totálně bezzubým dojmem. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kobeřice
Martin Halfar (vedoucí mužstva, pro regionopavsko): Tyhle body jsou skvělé, neboť jsme se přiblížili mužstvům před námi. Je pořád o co hrát. Kluky musím pochválit. Po prvním poločase jsme klidně mohli vést vyšším rozdílem. Po přestávce už silně pršelo, přesto mančaft příkladně bojoval.

MFK Bruntál
Antonín Mura (trenér): První poločas nebyl dobrý a doslova jsme jej prospali. Vytvořili jsme si sice šance, ale góly nám dával soupeř. V závěru jsme sice alespoň snížili. Ve druhé půli jsme si vytvořili tlak a šance minimálně na vyrovnání. Bohužel jsme je nedokázali využít. Domácí bojovali a když jsme byli zastavování i častými spornými ofsajdy, tak jsme odjeli z Kobeřic z prázdnou



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice
R. Volný [-] - Z. Kryštof [-] (90. R. Stuchlík [-] ) , P. Stuchlík [-] , J. Schreier [-] , T. Jašek [-] , J. Buchta [-] , D. Žmolík [-] , J. Oberherr [-] , J. Janík [-] (88. D. Boček [-] ) , D. Janík [-] (82. L. Pavlíček [-] ) , J. Čujek [-] (66. R. Wirth [-] )

MFK Bruntál
P. Minarčík [-] - R. Zatloukal [-] , P. Šanda [-] , M. Došla [-] , P. Klembara [-] (59. M. Cabal [-] ) , V. Horák [-] , L. Češek [-] , M. Ostrák [-] , T. Němec [-] , L. Mohyla [-] (15. J. Krajčovič [-] ) , Z. Orság [-] (84. T. Kazár [-] )

ŽK: 46. J. Oberherr - 32. J. Krajčovič , 51. P. Klembara .
Počet diváků: 172. Rozhodčí: MATĚJEK Vojtěch - PICMAUS Jiří, JURČEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.