Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kobeřice znovu vyhořely


Branky


0

Kobeřice už hledí na předposlední příčku tabulky s pětibodovým odstupem. Hosté o víkendu sehráli utkání pravdy s podobně ohroženou Vendryní a z této konfrontace nevyšli nejlépe, protože soupeři podlehli čtyřbrankovým rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svěřenci trenéra Kamráda přitom zažili pohádkový úvod. Hned ve 4. minutě Jan Oberherr přistavil míč chytrou patičkou pro Kryštofa, který dovedl celé dílo ke gólové dokonalosti – 0:1. Vendryně se však rychle vzpamatovala a převzala dirigentskou taktovku. Ránu Racka ještě zabrzdila tyčka, ale volný Dawid už se v 19. minutě nemýlil – 1:1. Za dalších pět minut se navíc prosadil Vlachovič a otočil průběžné skóre na 2:1. Kobeřice reagovaly šancemi Wirtha a Jana Oberherra, jenže pak schytaly třetí těžký direkt. Gól do šatny zařídil Martynek, když zavěsil balon nechytatelně pod břevno – 3:1. 

 

Krátce po přestávce mohl hosty vrátit do zápasu Jan Oberherr. Po centru Schreiera se hezky vyšrouboval do vzduchu, jeho hlavičku ovšem brankář Pecha fantasticky vyškrábl nad horní tyčku. Bodové naděje Kobeřic se definitivně rozpadly v 64. minutě, tentokrát se do listiny střelců zapsal Racko – 4:1. A když se v závěru nejlépe zorientoval ve skrumáži Guznar, tak Kobeřice nafasovaly nelichotivou pětku – 5:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vendryně
Ludvík Martinek, manažér: Mám velkou radost nejen ze tří bodů, ale též ze zlepšeného herního projevu orámovaného poctivým kolektivním výkonem. Byli jsme téměř kompletní, takže trenér Jarda Chlebek zůstal v civilu a koučoval mužstvo z lavičky, bylo ho slyšet. Trénovat bude přinejmenším do konce podzimu, pak se rozhodneme, zda v zimní pauze přivedeme někoho jiného Zdroj: http://fm.denik.cz/fotbal_region/souhrn-fotbalovych-zapasu-kompletni-vysledky-fotogalerie-20160929.html

TJ Sokol Kobeřice
Martin Halfar (vedoucí mužstva): Porážka mě mrzí, protože Vendryně patřila k hratelným soupeřům. Předvedli jsme excelentní začátek, který nás měl uklidnit. Místo toho jsme přestali hrát a domácí skóre úplně otočili. Při bránění jsme si počínali strašně nedůrazně a náš výkon zase spadl do průměru. Opravdu nevím, co se s námi v letošní sezoně děje.



Sestavy


TJ Vendryně
V. Pecha [-] - J. Pilch [-] , M. Vlachovič [-] , D. Martynek [-] (70. J. Pilch [-] ) , I. Martinčík [-] , F. Przyczko [-] , F. Racko [-] (85. T. Guznar [-] ) , O. Buzek [-] , O. Byrtus [-] , M. Dawid [-] (79. D. Rusek [-] ) , J. Kalfas [-]

TJ Sokol Kobeřice
R. Volný [-] - D. Boček [-] (46. J. Čujek [-] ) , J. Janík [-] (65. R. Stuchlík [-] ) , J. Oberherr [-] (89. T. Bolacký [-] ) , D. Janík [-] , Z. Kryštof [-] (87. F. Kollek [-] ) , P. Stuchlík [-] , J. Schreier [-] , T. Jašek [-] , R. Wirth [-] , L. Pavlíček [-] (46. J. Buchta [-] )

ŽK: 50. J. Oberherr .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: TABÁŠEK Kamil - BEBENEK Petr, SVOBODA Marian.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.