3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krnov nestačil na Orlovou


Branky


0

Na vedoucí branku Orlové ještě Krnov zareagoval vyrovnávací trefou. Orlová však v poslední dvacetiminutovce vsítila dvě branky a zvítězila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krnovští nezačali špatně, drželi protivníka z Orlové od své brány. Problémy činily Krnovu dlouhé pasy za jeho obranu. Do prvních šancí se dostal hostující soubor. Po standardkách se k míči v pokutovém území dostal Čanecký a o chvíli později Mitura. Oba však míč do sítě nedostali. Pět minut před odchodem do kabin z čista jasna udeřila Orlová. Po přímém kopu se dostal míč na zadní tyč, kde stál Nikým nekrytý Pavlík, který pohodlně hlavou otevřel skóre - 1:0.

 

 

Krnov rozhodně flintu do žita neházel, a po přestávce duel výrazně okysličil mladý Houdek. V 65. minutě dokázala uspět v hlavičkovém souboji a Starý toho využil k vyrovnání skóre - 1:1. Jenže v 71. minutě přišel centr na přední tyč a po brance Macháčka šla Orlová znovu do vedení - 2:1.. Čtvrt hodiny před koncem zápasu navíc krnovský Šustr dostal druhou žlutou kartu za hraní rukou a musel pod sprchy. O tři minuty později přišla definitivní pojistka, kdy třetí branku domácích vsítil Renta - 3:1. Krnov si sice ještě nějaké šance vypracoval, ale nedokázal je proměnit a proto si připsal na své konto porážku. 



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Orlová - Lutyně
Jarmil Kopel (trenér): Opravdu se nám daří zapojovat do sestavy mladíky. Hráči pak rostou každým povedeným zápasem. Zdroj: http://karvinsky.denik.cz/fotbal_region/orlovsti-mladici-excelovali-20160914.html

FK Kofola Krnov
Ladislav Bartek (trenér): No, čeká nás boj o záchranu. Bohužel spoustu situací špatně řešíme, dostáváme góly jak přes kopírák. Zdroj: http://bruntalsky.denik.cz/fotbal_region/krnov-se-v-orlove-drzel-ale-nakonec-prohral-20160914.html



Sestavy


FK Slavia Orlová - Lutyně
M. Polášek [-] - L. Koník [-] , T. Herák [-] , M. Macháček [-] (86. M. Kubiš [-] ) , T. Mleziva [-] (49. L. Suchánek [-] ) , M. Široký [-] , D. Renta [-] , A. Malík [-] , M. Papuga [-] (85. M. Koschny [-] ) , R. Kroček [-] , P. Pavlík [-] (87. T. Botur [-] )

FK Kofola Krnov
R. Jaška [-] - L. Pella [-] , J. Hrubý [-] (81. J. Zetek [-] ) , L. Mitura [-] , A. Ondra [-] , V. Šustr [-] , M. Daříček [-] , M. Šimeček [-] (53. J. Houdek [-] ) , D. Mrukvia [-] , M. Čanecký [-] , J. Starý [-]

ŽK: 35. M. Široký , 63. R. Kroček , 82. T. Herák - 61. V. Šustr . ČK: 75. V. Šustr .
Počet diváků: 64. Rozhodčí: VRANAY Vojtěch - ŠVEC Marek, POTIOREK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.