0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2016 17:00

1.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři body Kobeřicím zajistil Kubný


Branky


0

Oslabené Kobeřice dorazily na půdu ještě v loni divizního Krnova, kde dokázaly díky brance Kubného vyhrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned od počátku utkání nasadila obě mužstva slušné tempo. Za Kobeřice se dostal k první střele Jašek, jehož pokus domácí brankář Jaška Lapil. Za domácí se k první střele dostal Havlíček, ale kobeřický brankář Hluchník jí v pohodě vykryl. Ve 23. minutě nedosáhl Boček na centr Šimečka. Ve zbytku poločasu už třímala taktovku v rukách domácí družina. Nejdříve pálil Ondra těsně nad kobeřické břevno. O chvíli později centr Šimečka nasmeřoval opět Košárek jen nad. 

 

Na počátku druhé půle byla aktivnější hostující ekipa z Kobeřic. Do šancí se dostali Kašek s Bočkem, ale skóre na světelném ukazateli se neměnilo. Na opačné straně se musel tasit se skvělým zákrokem proti střele Havlíčka hostující gólman Hluchník. V 71. minutě se zrodila rozhodující akce zápasu. Míč se dostal po ose Janík a Kryštof ke Kubnému, který svou hlavičku trkl do domácí šibenice - 0:1. Krnov se pak snažil o srovnání skóre. Nejdříve si vylámal zuby na Hluchníkovi Ondra. V nastaveném čase napálil krnovský Šustr míč do břevna kobeřické branky. O chvíli později se neprosadil ani Košárek. Hosté si tak odvážejí domů překvapivé tři body. 



Ohlasy k zápasu


FK Kofola Krnov
Ladislav Bartek (trenér, pro bruntalsky.denik.cz): Už je to moc porážek v řadě. Nemáme potřebnou kvalitu a agresivitu. Nedáme si pořádnou přihrávku. Bohužel většinu soubojů prohráváme. Navíc pořádně nevystřelíme, trefujeme hráče před sebou. Neudržíme nahoře míč, hned se nám to vrací zpátky. Pořád se na něco vymlouváme, místo abychom na hřišti pořádně zamakali.

TJ Sokol Kobeřice
Tomáš Kamrád (trenér, pro regionopavsko.cz): Diváci sledovali docela kvalitní utkání, i když bylo poznat, že si na sebe mužstva musejí nejdříve zvyknout. Šance se objevily na obou stranách, my jsme byli v koncovce šťastnější. V závěru nás Krnov zatlačil, ale tlak domácích jsme přežili. Kluci zaslouží pochvalu, protože ukázkově bojovali.



Sestavy


FK Kofola Krnov
R. Jaška [-] - M. Šimeček [-] (50. D. Mrukvia [-] ) , J. Košárek [-] , J. Hrubý [-] , M. Čanecký [-] , J. Šimčík [-] (81. V. Šustr [-] ) , L. Mitura [-] , O. Bartoníček [-] , A. Ondra [-] , M. Daříček [-] , M. Havlíček [-]

TJ Sokol Kobeřice
L. Hluchník [-] - D. Janík [-] , Z. Kryštof [-] , R. Stuchlík [-] (86. J. Čujek [-] ) , D. Boček [-] , P. Stuchlík [-] , J. Schreier [-] , T. Jašek [-] , R. Wirth [-] (90. A. Oberherr [-] ) , J. Buchta [-] (90. F. Kollek [-] ) , A. Šimeček [-] (68. A. Kubný [-] )

ŽK: 19. R. Jaška - 12. Z. Kryštof , 60. D. Boček , 60. R. Stuchlík .
Počet diváků: 386. Rozhodčí: TOMŠÍK Zbyněk - KONTORŠIKOV Maxim, PALA Mojmír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.