Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 13:30

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jan Koller v akci = čtyři vstřelené branky Mirovicím


Branky


3. J. Koller , 28. J. Koller , 37. J. Koller , 51. Z. Pavlát , 58. Z. Pavlát , 85. J. Koller - 11. V. Jelínek , 48. J. Císař , 69. J. Císař (p.) , 87. V. Tater
0

Smetanova Lhota tentokrát mohla využít služeb Jana Kollera a ten zápas v podstatě rozhodl...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


AFK Smetanova Lhota
Jiří Pokorný (trenér): Utkání začalo velmi svižně, hra se přelévala a již od 3. minuty jsme vedli zásluhou Dina Kollera. Soupeř záhy odpověděl a v 11. minutě bylo srovnáno. Mirovice byly fotbalovější, ale my jsme hrozili z brejků, bylo znát, že Honza je opravdu při chuti a strhl celý tým k nebývalé bojovnosti. Do kabin jsme šli za stavu 3:1,ale rozhodnuto nebylo a přestřelka pokračovala. Vysoké tempo zápasu se na nás začalo projevovat a cca od 65. minuty jsme začali odcházet fyzicky.Duel jsme však dobojovali do zdárného konce, nutno dodat, že bez Honzy bychom tři body neuhráli, to on byl tím rozdílovým hráčem. Je třeba se v příštích zápasech vyvarovat fatálních chyb jednotlivců, kterými jsme drželi soupeře v sedle a darovali jsme mu tři góly. Ještě bych chtěl poděkovat rozhodčím za velmi dobře zvládnutý zápas a v neposlední řadě také soupeři, který odvedl velmi kvalitní a férový výkon.




Sestavy


AFK Smetanova Lhota
O. Zájeda [-] - J. Hrach [-] , V. Vařenka [-] , Z. Pavlát [-] , J. Kálal [-] (69. R. Vlk [-] ) , L. Rozum [-] (86. V. Klíma [-] ) , J. Koller [-] , T. Klevcov [-] , J. Bartoň [-] , L. Procházka [-] , S. Vlk [-]

SK Mirovice
M. Vandas [-] - K. Mařík [-] , R. Peterka [-] , S. Harbáček [-] , J. Hřídel [-] (89. J. Merta [-] ) , J. Převrátil [-] , J. Chadima [-] (46. M. Mrlina [-] ) , J. Císař [-] , T. Vácha [-] (83. V. Tater [-] ) , V. Jelínek [-] , P. Kvěch [-] (46. T. Hlavín [-] )

ŽK: 55. J. Kálal , 68. Z. Pavlát - 27. R. Peterka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Zabilka Luboš - ŠÍMA Václav, TANÁČ Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.