Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2016 16:30

2.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petrůvka rozhodla o své výhře nad rezervou Vlachovic šest minut před koncem


Branky


0

Šlágr kola se hrál v nedělním odpoledni na Petrůvce, kam přijela rezerva Vlachovic. Ta si v minulém kole vyšlápla na favorizované Bohuslavice nad Vláří a tak se čekalo, co předvedou Vlachovjané na Petrůvce. Domácí Petrůvka šla do vedení již ve 2. minutě, hostům se do poločasu podařilo ještě vyrovnat. Ve druhém poločasu se oba celky přetahovaly o výhru, té se nakonec  dočkali šest minut před koncem hráči Petrůvky - o jejich výhře rozhodl nejzkušenější hráč na hřišti Lubomír Kovařík a Petrůvka tak bere z tohoto zajímavého duelu všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo po jedné brance na každé straně

Na Petrůvku zavítala v nedělním odpoledni rezerva Vlachovic. Ta je nováčkem v soutěži a je poskládána z hráčů z Divnic a mladých hráčů z Vlachovic. V minulém kole si Vlachovjané dokonce vyšlápli na favorizované Bohuslavice nad Vláří a derby opanovali výsledkem 5:2. V utkání jim však hodně pomohl Pavel Obadal, který tentokrát na Petrůvce hostím citelně chyběl. Domácí celek podal v minulém kole velmi sympatický výkon v Nedašově, který ale nakonec na body nestačil, kdy Petrůvka v závěru duelu neproměnila pokutový kop. Domácí tým vlétl do zápasu s Vlachovicemi jako uragán a už ve druhé minutě poslal Petrovjany do vedení rychlonohý Ondřej Stach. Hosté byli z nepříznivého vývoke zaskočeni a dlouho jim trvalo, než srovnali s domácím týmem krok. Petrůvka mohla vsítit i další branky, hosty podržel brankář. Vyrovnání přišlo těsně před odchodem do kabin, když za Vlachovice vyrovnal Jaroslav Mana. Do kabin se tak odcházelo za stavu 1:1.

Petrůvka dokázala šest minut před koncem strhnout vedení na svoji stranu

Druhá půla přinesla zajímavé souboje a na malém hřišti na Petrůvce i řadu faulů. Domácí Petrůvka však byla aktivnější a Luboš Kovařík ve 48. minutě otočit stav tohoto duelu.Dva hráči nakonec nezaviněně byli i zranění, ale to už fotbal jako takový přináší. Za hosty vyrovnal v 55. minutě Hověžák a hosté ožili a bylo jich najednouplné hřiště.  Poté se hrálo nahoru, dolů a každý tým mohl strhnout vedení na svoji stranu. Štěstí se nakonec usmálo na domácí celek, který šest minut před koncem rozhodl o svojí výhře, autorem branky byl opět nestárnoucí Luboš Kovařík. Diváci na Petrůvce se u tohoto zápasu určitě nenudili, viděli celkem pět branek a také výhru domácího celku. Ten si spravil chuť po nešťastné porážce v Nedašově a příští kolo se představí ve šlágru kola v Bohuslavicích nad Vláří, chybět Perůvce však bude zraněný Čada. Vlachovice i přes dvě vstřelené branky odjíždějí domů s prázdnou, od bodového zisku je však dělilo šest minut. Získat další body tak mohou Vlachovice o víkendu, kdy se doma utkají s Jestřabím, které se zatím výsledkově trápí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Petrůvka
František Gottfried, funkcionář: Byl to zápas, kdy jsme zopakovali kvalitní výkon oceněný i body na rozdíl od souboje s Nedašovem. Pro diváky to byla atraktivní podívaná, která nabídla šance, napětí a nakonec i radost z vítězství. Je třeba ocenit i výkon rozhodčího. Zápas řídil s přehledem a do hry zasahoval citlivě. Jedinou skvrnou bylo zranění dvou hráčů. Ty, ale vyplynuly ze hry. Hlavně úraz (koleno) našeho Radka Čady si vyžádá zřejmě delší čas a to je pro nás citelná ztráta. Přejeme oběma brzké uzdravení.

SK Vlachovice B
Jaroslav Urbaník, hráč:



Sestavy


TJ Sokol Petrůvka
J. Halaxa [-] - O. Stach [-] , R. Čada [-] (57. M. Remeš [-] ) , L. Kovařík [-] , F. Hasík [-] (81. D. Gergela [-] ) , J. Pešek [-] , D. Novosad [-] , M. Máca [-] (70. P. Šustek [-] ) , J. Juřica [-] , P. Kovařík [-] , L. Hubáček [-]

SK Vlachovice B
P. Macháč [-] - K. Tlusťák [-] , K. Stružka [-] (35. V. Fusek [-] ) , J. Hovězák [-] , J. Obadal [-] (46. M. Jemelka [-] ) , M. Pavlůsek [-] , D. Fojtík [-] , L. Struhař [-] (80. M. Kliment [-] ) , J. Urbaník [-] , J. Mana [-] , D. Grček [-]

ŽK: 31. L. Kovařík , 89. D. Gergela - 62. M. Pavlůsek , 89. M. Jemelka .
Hráči zápasu: L. Kovařík - J. Hovězák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: GOŇA Vladimír - KRAJÍČEK Tomáš (N), VAVRYS Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.