3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 14:30

10.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pelhřimov dal o jednu branku víc


Branky


12. D. Rážek , 58. J. Pikl , 70. D. Rážek - 27. T. Padrtka , 65. D. Čech
0

Pelhřimov vedl postupně 1:0, pak 2:1, a nakonec udržel výhru 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pelhřimov se utkal ve svém domovském stánku s Bystřici nad Pernštějnem a předvedl bojovný výkon, za což byl na konci zápasu odměněn třemi body. Pelhřimov šel do vedení po dvanácti minutách hry, když Rážek vybojoval míč a lišácký ho zasunul podél brankáře do sítě - 1:0. Bystřice však dokázala srovnat krok za čtvrthodiny, když zcela osamocený Padrtka hlavou trkl balon míč za záda domácího brankáře Čermáka - 1:1. Do kabin se tak rozešli oba soupeři za nerozhodného stavu. 

 

Po změně stran se musel Pelhřimov vypořádat nejen s těžkým terénem, ale i Bystřice nepříjemně kousala. Opětovného vedení se ujal Pelhřimov v 57. minutě, když pohotově doklepl míč do brány Pikl - 2:1. Hosté ale znovu našli odpověď, když se z rohového koupu prosadil opět zcela nebráněný Čech - 2:2. Zápas rozhodl dvacet minut před závěrečným hvizdem rozhodčího Rážek, který nenápadnou střelou k tyči vstřelil svůj druhý gól v utkání v- 3:2. Hosté pak už odpověď nenašli a domácí si připsali vítězství. 



Ohlasy k zápasu


FK Maraton Pelhřimov
Martin Moravec (trenér, zdarsky.denik.cz): Po dlouhé době jsme konečně vyhráli, na těžkém terénu to byl spíš boj než fotbalová krása.




Sestavy


FK Maraton Pelhřimov
P. Čermák [-] - V. Vacek [-] , J. Homolka [-] , O. Sládok [-] , D. Čížek [-] - F. Bartoň [-] , J. Hanousek [-] , J. Pikl [-] (58. V. Poul [-] ) , J. Kmoch [-] (90. M. Horký [-] ) - D. Rážek [-] (76. T. Obranec [-] ) , T. Pícha [-] -

SK Bystřice nad Pernštejnem
K. Němeček [-] (46. F. Svoboda [-] ) - F. Adamec [-] , L. Zbytovský [-] , D. Čech [-] , V. Mitáš [-] (35. R. Horák [-] ) , M. Mezník [-] , T. Padrtka [-] , R. Sklenář [-] , M. Malý [-] , P. Blaha [-] , Z. Sklenář [-] (86. R. Prüger [-] )

ŽK: 20. J. Kmoch , 70. D. Rážek , 79. J. Hanousek , 82. D. Čížek - P. Blaha , 36. M. Mezník , 54. T. Padrtka , 54. D. Čech .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šula Petr - MIČKA Adam, SÁGL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.