Smolina si po výborném výkonu především v první půli veze cennou výhru z Horní Lhoty


Branky


0

Do Horní Lhoty přijeli fotbalisté ze Smoliny, kteří se v nové sezoně prezentují sympatickými výkony a v minulém kole dokázali otočit duel v Dobrkovicích. Domácí Horní Lhota měla v minulém kole volno a tak se čekalo, jak se herní pauza na domácím celku projeví. A projevila se hodně, domácí inkasovali už ve 4. minutě, další bramku přidala Smolina po deseti minutách hry a třetí branku přidali hosté ještě do poločasu. Ve druhé půli se domácím podařilo výsledek utkání pouze korigovat a Smolina se raduje ze zisku tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smolina měla skvělý nástup do utkání a vedla po deseti minutách o dvě branky

Smolina se v úvodních kolech prezentovala výbornými výkony a chtěla na ně navázat i v Horní Lhotě. Domácí tým si v prvním kole poradil překvapivě hladce s Tichovem a brát body chtěl i v duelu se Smolinou. Utkání se hrálo na podmáčeném a těžkém terénu a hřiště v Horní Lhotou prošlo zatěžkávací zkouškou.Začátek zápasu zastihl domácí celek ještě v nedbalkách a hráči přišli na hřišti nesoustředěni. Zaskočil je totiž už ve čtvrté minutě hostující Kováč, který poslal Smolinu do vedení. Domácí tým to evidentně zaskočilo, hosté se uklidnili a začali i na podmáčeném hřiště dobře kombinovat. Domácí celek se snažil útočit, ale už v 10. minutě je potrestal hostující Jiří Sucháček, který překonal brankáře Plška. Hosté vedli po deseti minutách už 2:0, což byl pro ně výsledek z říše snů. Aby toho nebylo málo, deset minut před odchodem do kabin poslal Kudela hosty do tříbrankového vedení. Hosté ze Smoliny vedli po prvním dějství zcela zaslouženě, byli u všeho dřívě a měli také lepší pohyb na hřišti a dokázali své šance proměňovat. Domácí tým prožil hororový poločas, hráči se na hrací ploše hledali a rychlé branky v jejich síti jim vzali vítr z plachet.

Ve druhé půli se domácím podařilo výsledek utkání pouze korigovat

Do druhého poločasu již hornolhotští fotbalisté vstoupili lépe, patrně pomohla Horní Lhotě poločasová bouřka v kabině, protože takový výkon, jako v prvním dějství,  by nestačil nejen na celek ze Smoliny. Mytí hlav asi pomohlo, poněvadž domácí  sevřeli hosty na jejich polovině a začali si vytvářet i brankové příležitosti. Domácí nakopla branka kanonýra Hlavičky již v 52. minutě a byli pokropeni živou vodou. Hosté už tolik neběhali, na těžkém terénu jim docházeli síly, někteří hráči cítili v nohách Vizovické trnkobraní, kterého se o víkendu zůčastnili. To pak hosté měli i štěstí, když dvakrát vykopávali míč z brankové čáry a kdoví, jak by utkání nakonec dopadlo. Tentokrát stálo při Smolině fotbalové štěstí. Domácí celek však začal pozdě bycha honiti, prohospodařil trestuhodně první poločas. Hosté v závěru cennou výhru ubránili a vezou na Klobucko tři body a vstup do sezony se jim vydařil. Horní Lhota má tedy nad čím přemýšlet, v dalším kole se představí v Dobrkovicích, naopak Smolina hostí na domácím hřišti nevyzpytatelný celek rezervy Provodova, který měl ve druhém kole volno.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Lhota
Josef Šenovský, hráč: Utkání se hrálo na podmáčeném a těžkém terénu. My jsme absolutně nezvládli úvod utkání a po pár minutách hry jsme prohrávali o dvě branky. Bohužel ani tohle nám nestačilo, abychom se vzpamatovali a výsledkem bylo poločasové skóre 0:3. Do druhého poločasu jsme již vstoupili lépe, dali branku a při pár naších šancích měli hosté i štěstí, když dvakrát vykopávali míč z brankové čáry. Víc se nám toho ale nepodařilo. Nutno podotknout, že za prachbídný první poločas jsme si žádné body nezasloužili. Naopak Smolina se u nás ukázala v dobrém světle, mají posilněný mančaft a myslím, že se budou letos pohybovat v horních patrech tabulky.

TJ Smolina
Jiří Sucháček, hráč: Kdyby se vše dařilo,jak v prvním poločase,tak by to bylo super.Díky rychlým golům jsme byly na koni,chodili naplno do každého souboje,dařily se nám vyhrávat souboje,pěkně kombinovat a dostávat se do šancí. Obrana pracovala na jedničku a záloha s útokem dominovala.Chtěli jsme v takovém výkonu pokračovat,ale ve druhé půlce už se nám tak nevedlo,terén byl těžký a těm,co měli v nohou Trnkobraní,začaly docházet síly. Ještě jsme měli nějaké šance,ale už to nebylo úplně ono.Kdyby tam domácí na konci měli víc štěstí,tak to ještě mohlo být drama. Když se mám tuto výhru podaří potvrdit v neděli doma,tak můžem být se startem sezony spokojeni. Naše výkony se zlepšují a to je dobré znamení. Domácím přeju, ať se jim daří a musím ocenit,že zápas nezabalili a bojovali až do konce.



Sestavy


SK Horní Lhota
R. Plšek [-] - J. Masař [-] (54. J. Váňa [-] ) , P. Smištík [-] (65. P. Hlavenka [-] ) , P. Hlavička [-] , F. Brostík [-] , Z. Plášek [-] , J. Šenovský [-] , A. Ščuglík [-] (65. L. Lysý [-] ) , J. Plášek [-] , R. Váňa [-] , V. Majerik [-]

TJ Smolina
J. Krahulec [-] - J. Liška [-] , J. Kudela [-] (75. J. Kolaja [-] ) , L. Bosák [-] , T. Adámek [-] , A. Ročák [-] (78. P. Kolaja [-] ) , J. Sucháček [-] , T. Sucháček [-] (65. P. Malina [-] ) , M. Kováč [-] , M. Ekart [-] , J. Barcuch [-]

ŽK: 81. L. Bosák .
Hráči zápasu: P. Hlavička - M. Kováč , J. Sucháček .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: LEKEŠ Ondřej - VYCUDILÍK Rostislav (N), FUSEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.