EXPERT TIP - 3.kolo Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 21.8.2016

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod. O natipování výsledků třetího kola IV. třídy skupiny B jsme požádali hráče Smoliny Jiřího Sucháčka. Tipy fotbalisty ze Smoliny si můžete přečíst níže!




Jiří Sucháček

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Myslím,že toto nebude zápas,kde by měl Nedašov poprvé ztratit.Na domácím hřišti budou favorit asi proti každému a vyhrají i proti Lipové, která asi posílila a zatím vypadá dobře v této sezoně.

Tip experta: 1 37 - 36 - 27 %
Komentář experta:

Mirošov v této sezoně zatím hraje v hodně oslabené sestavě,takže spíš věřím domácím.Budou doma,hrali dobrý fotbal a budou chtít určitě vyhrát,když se jim to nepovedlo už v zápase s námi.Pokud uhlídají P.Rajznauera,tak to zvládnou. A čas neděle 10:00 je taky výhoda...

Tip experta: 1 64 - 27 - 9 %
Komentář experta:

Jde o místní debry, ale velké hřiště, dobří fotbalisti a fans mluví spíš pro domácí. Hosté mohou hrozit ze standatek na vysokého Kovaříka. Goly zraněného Bartoše mohou domácím chybět, ale věřím, že duo Ťulpa-Šebák ho nahradí a domácí vyhrají.

Tip experta: 0 82 - 9 - 9 %
Komentář experta:

Horní Lhota jsou sympaťáci, mají krásné hriště a hrají pěkný fotbal, takže se těšíme na dobrý zápas v neděli. Herně se nám tam většinou daří, i když obvykle prohrajeme. Domácí asi budou favoritem, ale nám se venku celkem daří, tak to vidím na remízu a padnou i hezké góly.

Tip experta: 1 73 - 18 - 9 %
Komentář experta:

Tady dám čistě na výsledky, co uhrály oba týmy, protože jsem je neviděl dlouho hrát. Proto výhra domácích.

Tip experta: 1 82 - 18 - 0 %
Komentář experta:

Jestřabí hrálo poměrně dobře na jaro, teď měli težký Nedašov doma, takže mají pořád nula bodů. Vlachovice jsou zajímavý mix hráčů, kteří když se jim bude chtít, tak budou silný soupeř, což potvrdili doma proti Bohuslavicím. Budou hrát v Divnicích na malém hřišti, takže to bude boj, ale dávám jedničku...

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Michal Bartoš 5
2. Jakub Slovák 4
3. Patrik Macháč 3
4. Jakub Váňa 3
5. miroslav šebak 3
6. Milan Chovančík 3
7. Vlastislav Hrabina 3
8. Nela Fojtíková 2
9. Dušan Ház 2
10. Tomáš Hořák 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.