Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 15:00

9.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blatnice doma odevzala všechny tři body


0

Blatnice se neoklepala z minulé porážky z Rokytnice a opět podlehla, tentokrát na domácím hřišti Výčapům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí udeřili bleskově

Blatnice v minulém kole zůstala po šesti zápasech poprvé bez bodu a nechala tak vedoucí Rokytnici , aby jí utekla do bodového trháku. Výčapy naopak ve druhém zápase po sobě bodovaly a dostaly se tak na devátou příčku tabulky. Domácí do utkání vstoupili výborně a hned ve 2´minutě slavili vedení z pokutového kopu Tomšíčka. Hrál se atraktivní fotbal se spoustou šancí na obou stranách ale první půle skončila za stavu 1:0. 

 

Hosté otčili zápas v závěrečné dvacetiminutovce

Druhá půle byla dost vyostřená a rozhodčí některé zákroky neohodnotil adekvátně. Hostům se podařilo vyrovnat, kdy se po závaru trefil v 55´minutě Jeleček Jakub -1:1. Domácí hned o minutu později šli opět do vedení. Střelu Jiřího Trnky tečoval přesně k tyči Lojka -2:1. Jenže v 70´minutě přišla kontroverzní situace, kdy hlavní rozhodčí asi jako jediný viděl faul ve velké vápně domácích a nepochopitelně nařídil pokutový kop, se kterým si opět Jeleček poradil -2:2. Utkání bylo plné emocí a tato situace poslala domácího Milana Sovy po druhé žluté kartě předčasně do kabin. Hosté početní výhody dokázali využít. Do vedení poslal svůj tým Matoušek a v samém závěru se z přímého kopu trefil tvrdou ranou Semerád.


Ohlasy k zápasu


SK Blatnice
Šabatka Marek, hráč: Situace ze 70´minuty bohužel ovlivnila celé utkání.

Sokol Výčapy
Král Martin, vedoucí: Utkání pro nás začalo smolnou rukou Matěje Semeráda již ve 30. vteřině zápasu, kdy se domácí po nařízeném PK ujali vedení. Od té chvíle jsme to však byli my, kdo měl více ze hry, neboť domácí se soustředili spíše na zdržování a diskuze s rozhodčím než na fotbal samotný. Ve druhé půli jsme pak konečně protrhli i již několik zápasů trvající střeleckou smůlu, a i když hra jako taková nebyla z naší strany ideální, díky skvělému kolektivnímu výkonu si dle mého názoru odvážíme tři body naprosto zaslouženě.



Sestavy


SK Blatnice
J. Holík [-] - M. Svoboda [-] , T. Šabatka [-] (71. T. Cech [-] ) , L. Tomšíček [-] - M. Trnka [-] , D. Lojka [-] , M. Šabatka [-] - M. Sova [-] , J. Šimek [-] (87. J. Chrásta [-] ) - J. Trnka [-] (77. D. Pokorný [-] ) , M. Foltýn [-]

Sokol Výčapy
L. Krátký [-] - J. Šimeček [-] (46. M. Semerád [-] ) , L. Kašpárek [-] (46. D. Matoušek [-] ) , O. Pánek [-] , L. Jeleček [-] (46. T. Matoušek [-] ) , M. Semerád [-] , T. Pecka [-] , R. Kafka [-] , J. Jeleček [-] , N. Kuchera [-] (75. L. Loucký [-] ) , J. Dolák [-]

ŽK: 42. J. Šimek , 49. T. Šabatka , 67. M. Sova - 12. L. Jeleček , 35. L. Krátký , 54. N. Kuchera , 65. T. Matoušek , 77. M. Semerád . ČK: 72. M. Sova .
Hráči zápasu: J. Jeleček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: DVOŘÁK Jiří - ZIMA Petr, JÁN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.