3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 15:30

7.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brod pokořil Brumov


Branky


18. R. David , 29. M. Pacl , 66. L. Blaha
0

Po půlhodině hry vedl Brod o dvě branky, a když přidal ve druhém poločase branku třetí, bylo o vítězi jasno. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas celků z opačných pólů tabuly nabídlo střetnutí mezi domácím Uherským Brodem a Brumovem. V úvodní čtvrthodince se obě mužstva vzájemně oťukávala. O něco aktivnější byl hostující Brumov, který se dostal k zahrávání několika rohů. Pak se hostům zranil klíčový stoper Ritter a oslabení domácí hned vzápětí inkasovali.  V 18. minutě po přišel brumovský Habanec o míč. Domácí hráč poslal míč do vápna, kde ho nabíhající David poslal neomylně za záda hostující brankáře - 1:0. Domácí začali po vstřelené brance získávat herní převahu, kterou korunovali druhou brankou v hostující síti, kdy v 29. minutě vyraženou střelu zametl za záda domácího brankáře Pacl - 2:0. Do poločasu se pak už skóre neměnilo a Brod šel do kabin s dvoubrankovým náskokem. 

 

Úvod druhého dějství se hrála poměrně vyrovnaná partie. Domácí Brod si hlídal náskok, a Brumov se snažil o vstřelení kontaktní branky. Šance si vytvářely oba mančafty, ale bez gólového efektu. V 66. minutě kdy na půlce domácích přišel o balón hostující Naňák. Uherský Brod se nijak nerozpakoval a nakopl míč za hostující obranu, kde si jej převzal bývalý ligista Blaha a z brejku uzavřel konečný účet zápasu - 3:0. Brumov se snažil sice o čestný úspěch, ale skóre už se neměnilo a Brod se po výhře udržel na třetím místě tabulky. Brumov nadále trápí záchranářské starosti.



Sestavy


ČSK Uherský Brod
M. Červinka [-] - M. Vrága [-] , M. Kúdela [-] , V. Dolina [-] , M. David [-] , R. Holík [-] - M. Pacl [-] (85. M. Pochylý [-] ) , R. David [-] , B. Šálek [-] - L. Jaroněk [-] (59. M. Mančík [-] ) , L. Blaha [-] (70. J. Michalec [-] )

FC Brumov
J. Semanko [-] - M. Chovanec [-] , M. Doležal [-] (46. P. Naňák [-] ) , O. Sucháček [-] , D. Ritter [-] (16. O. Janáč [-] ) - M. Kolář [-] (73. D. Polách [-] ) , M. Novák [-] , J. Vítek [-] - M. Kovář [-] , O. Bartozel [-] , J. Habanec [-]

ŽK: 48. M. Pacl - 20. M. Chovanec , 67. J. Semanko .
Počet diváků: 271. Rozhodčí: Drozdy Luboš - VONDRYSKA Luboš, DLOUHÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.