Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

20.kolo, Středočeský | Beroun | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrustenice doma porazili Tetín bez větších problémů


0

Chrustenice doma přivítali hosty z Tetína, začátek zápasu byl za slušného počasí, ale před koncen poločasu přišla velká přeháňka a tak se utkání hrálo za deště. Očekával se zajímavý zápas, hrálo se o druhé místo v tabulce a Tetín minulé kolo porazil Zdejcinu, ale jejich hra neodpovídala ani trochu tomu, že by chtěli vyhrát. Chyby v přihrávkách a nedokončené gólové šance, tak vypadala hra hostů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

3:0 po poločase

Utkání v Chrustenicích vedl pan rozhodčí Michal Pánek, který svým úvodním hvizdem zápas zahájil. Hra byla na začátku celkem vyrovnaná, hosté se dostali do několika šancí, ale s těma si lehce poradil brankář domácích Vít Melichar. Na první branku si diváci museli počkat až do dvacátépáté minuty, trefil se domácí David Dvořák a zahájil tak gólovou smršť domácích. Ve dvacátésedmé minutě dostal žlutou kartu hráč z Tetína Jan Zdechovan, toto byla jediná karta celého utkání. Další gól padl už za deště ve třicátépáté minutě, za záda brankáře Martina Krtka se trefil domácí Daniel Ondračka, poslední branka poločasu padla těsně před hvizdem ve čtyřicátéčtvrté minutě, trefil se opět hráč Chrustenic David Dvořák a upravil tak stav na 3:0 , ve čtyřicátépáté minutě rozhodčí první poločas ukončil a do šaten se odcházelo hůře hostům, po prvním poločasu prohrávali o tři branky.

Jasná výhra domácích

Hned v úvodu se střídalo na obou stranách, za domácí tým se vyměnili Daniel Ondračka a Jan Nič a u hostů střídal Lukáš Balada s Jaroslavem Smrčkou. Druhý poločas začal stejně jako první lépe pro domácí tým. V padesátéprvní minutě se trefil hráč Josef Špringl a pět minut nato ho následoval jeho týmový kolega Miroslav Václavek. V padesátépáté minutě tak domácí vedli 5:0 . V padesátésedmé minutě skóre upravil na 5:1 Jan Zdechovan , trefil se za záda brankáře Víta Melichara. V šedesátéšesté minutě znova střídali domácí, hřiště opustil Miroslav Václavek a vystřídal ho Martin Peroutka. Poslední změna na hřišti se odehrála v sedmdesátéosmé minutě na straně domácích, Josef Kaplan odešel a vystřídal ho Pavel Křižan. Hra byla po celou dobu v režii spíše domácích a jim také patřila poslední branka zápasu, minutu před koncem zápasu se trefil Josef Špringl. Po rozehrání balonu pan rozhodčí zápas ukončil za stavu 6:1 a tři body tak zůstaly doma v Chrustenicích.



Ohlasy k zápasu


TJ Chrustenice
Zdeněk D.: Dnešní zápas pro nás byl super. Výhra 6:1 je skvělá, snad se nám povede odehrát takto i poslední kolo sezony a udržet si tak druhé místo v tabulce.




Sestavy


TJ Chrustenice
V. Melichar [-] - S. Jehlička [-] , R. Neliba [-] , M. Šmíd [-] - D. Dvořák [-] , J. Kaplan [-] (78. P. Křižan [-] ) , M. Václavek [-] (66. M. Peroutka [-] ) , J. Špringl [-] , D. Pohlot [-] - J. Mužík [-] , D. Ondračka [-] (46. J. Nič [-] )

TJ a SK Tetín B
K. Martin [-] - D. Daniel [-] , M. Burian [-] , H. Jan [-] , L. Balada [-] (46. J. Smrčka [-] ) - B. Karel [-] , L. Vlasák [-] , V. Červený [-] - L. David [-] , J. Zdechovan [-] - O. Hrdlička [-]

ŽK: 76. J. Kaplan , 86. D. Pohlot - 27. J. Zdechovan .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PÁNEK Michal - HEIES Roman (N), HEJNA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.