Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

8.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Sedlo dorazilo do Jindřichovic v devíti lidech, ale má dva body


Branky


0

Velmi zajímavý jev sledovali diváci podél jindřichovického plácku. Jejich oblíbenému týmu totiž dorazil, jako soupeř jen devítičlenný Baník Union. Přesto byli hosté daleko lepším týmem a domácí se ho dokázali držet jen se štěstím. Zápas nakoenc pro špatnou produktivitu Baníku skončil 4:4 a o vítězi musely rozhodnout penalty. Ty nakeonc už ale hosté ovládli, a získali tak druhý bod. Pro Union už to bly poslední zápas sezóny a pokud se nestane žádné překvapení, tak to byl pro rezervu NOvého Sedla poslední zápas vůbec, jelikož se nehodlá do příští sezóny přihlásit. První místo už však Baník nezíská, o druhé už ho ale nikdo nepřipraví. Jindřichovice mohou v posledním kole zabojovat o třetí místo ve skupině.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedlo drželo taktovku, ale netrefovalo se

Nové Sedlo se okamžitě chopilo balónu a od první minuty svého soupeře výrazně přehrávalo nádhrnou a divácky velmi atraktivní kombinační hrou. Hostujícíc hráči byli neustále v pohybu a doslova motali halvy těm jedenácti domácím. V koncovce to však byla tragédie. Po první půli mohlo být klidně rozhodnuto, ale hosté se zrkátka netrefovali. Spálili neuvěřitelné množství tutovek a trefit se v první půli dokázali jen jedinkrát, když po rychlé rozehrávce brankáře dostal Rubáš balón až před šestnáctku a naprosto přesnou a dokonalou přihrávkou uvolnil Daniela Farkaše, který snadno otevřel skóre. Největší šanci poločasu zahodil David Patera, který běžel sám na brankáře, ale trefil ho, a to dokonce dvakrát, i z dorážky. Ale to už bylo vše, po první půli jen 0:1.

Jindřichovice měly neuvěřitelné štěstí

Nové Sedlo musela špatná koncovka hned zkraje druhé půle hodně mrzet. Po pár minutách totiž vyrovnal Jan Račák, když mu přihrál před prázdnou branku sám hostující brankář, a chvíli po něm se prosadil také Eduard Fojtík, který stihl dorazit svou hlavičku, a Jindřichovice rázem vedly 2:1. Sedlo mělo ale stále navrch a už o necelou minutu déle dokázal ozase vyrovnat, trefil se David Patera, který si zpracoval centr Marka Janiča a s kliden zakončil. Pak se dokonce dostalo Sedlo zase zpět do vedení, když Janičo opět vyslal Davida Pateru, a ten už se tentokrát nemýlil. Vzápětí Daniel Farkaš prošel snad mezi šesti hráči a bez potíží prostřelil chladnokrevně brankáře. Zdál ose, že je rozhodnuto, ale v závěru začaly Jindřichovice soupeře trochu tlačit a dočkaly se vyrovnání. Nejprve si centr Eduarda Fojtíka srazil do branky Tomáš Tefr a dvě minuty před koncem dokázal Eduard Fojtík ještě zkompletovat hattrick, když se prosadil po akci, který hraničila s ofsajdem. Utkání tak musely rozhodnout penalty.

Jindřichovice vyhořely

Domácí při technické soutěži vyhořely, využily jen jediné penalty a hosté už měly snadnou práci rozhodnout. Penaltový výsledek - 1:3. Nové Sedlo tak své poslední leotšní utkání vyhrálo a zaslouženě zvítězilo alespoň za dva body.



Ohlasy k zápasu


FK Jindřichovice
Karel Surový: Nové Sedlo přijelo jen v devíti ale přesto bylo po všech stránkách jasně lepší, akorát prostě nedávalo góly. Ve druhé půli jsme hru dokázali asi na deset minut vyrovnat, ale pak jsme začali opět ztrácet a výsledkem jsme se s nimi udrželi jen se štěstím. Oni hráli opravdu skvěle, a rozhodně si zasloužili tři body. Jejich hráči byli všichni skvělí, zejména tedy Daniel Farkaš, který nás tam motal, jak malé děcka. V našem podání to byl nejhorší zápas celé nadstavby, katastrofa.

TJ Baník Union Nové Sedlo B
Tomáš Tefr: Dnes jsme hráli, jako Barcelona (smích). Ne. byl to pro nás poslední zápas, a tak jsme si ho chtěli užít, takže nás nezastavilo ani to, že jsme opět byli ostudně jen v devíti lidech. Do noty nám hrálo také jejich malé hřiště, takže jsme si to mohli jen jednoduše dávat. A musím říct, že jsme byli opravdu výborní. Byli jsme stále na balónu, dávali jsem si přesné a pěkné přihrávky a dělali jsme si s nimi, co jsme chtěli. Sami jsme to nechápali. Byli jsme pořád volní a pořád v pohybu. Škoda jen, že jsme nedávali góly a měli jsme smůlu, ale přesto musím všem mockrát poděkovat. Odehráli jsme parádní utkání a já jsme si ho užil. I když jsem byli jen v devíti, se sezónou jsme se rozloučili famózně.



Sestavy


FK Jindřichovice
L. Kasl [-] - P. Horvát [-] (46. E. Fojtík [-] ) , M. Voves [-] (46. R. Hudák [-] ) , J. Lavrenčík [-] , M. Truhlář [-] , J. Mika [-] , J. Račák [-] , T. Havlík [-] , J. Lavrenčík [-] , K. Zicha [-] , P. Rau [-]

TJ Baník Union Nové Sedlo B
M. Liška [-] - Z. Rubáš [-] , P. Wýstrach [-] , J. Punčochář [-] , M. Janičo [-] , D. Patera [-] , J. Procházka [-] , T. Tefr [-] , D. Farkaš [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: SZENDI Bohumil - SUCHAN Martin (N), FONFERKO Ján (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku