1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

9.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lomnice zvládla nejdůležitější zápas sezóny a nejspíš jí čeká postup


Branky


72. L. Šereda - 22. J. Janovský , 25. S. Hauf , 51. P. Veselý , 53. S. Hauf
1

Poté, co se mistrovský Chodov zřekl postupových možností se tato příjemná odměna přesunula na druhého v pořadí, a právě o to si to v posledním kole rozdala v přímém souboji Lomnice a mírně favorizované domácí Krásno. Jenomže zápas zvládli lépe připravení hosté, kteří vyhráli první půli 2:0 a ve druhé své vedení ještě navýšili. Krásno zápas vůbec nezvládlo, a to potvrdilo i závěrečné vyloučení Lukáše Šeredy. Lomnce nakoenc vyhrála 4:1 a nejspíš bude moci slavit postup. Teď už záleží jen na Chodovu a jeho definitivnímu rozhondutí. Avizované "Ne" by však Lomnici jistě velmi potěšilo. Bodově se Lomnici vyrovnat a na skore ji předčit může ještě Poříčí, ale vzájemné zápasy mluví pro Lomnici, a tak by měl být případný postup její.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lomnice se odpíchla dvěma góly

Od začátku se hrálo hodně vyorvnané a opatrné utkání, ale o všem v podstatě rozhodla jedna malá chvíle, v níž Krásno ztratilo úplně vše, pro o celou sezónu dřelo. Běhe tří minut se totiž podařilo Lomnici vstřelit dvě branky a v podstatě tak rozhodnout o zápasae, protože, jak je známo, takový náskok Lomnice nepouští, obzvláště ne, v tak důležitých zápasech. Zpět ale k těm trefám. Ve dvaadvacáté minutě prostřelil Košťála Josef Janovský a v pětadvacáté minutě dostal míč za jeho záda také Stanislav Hauf. Zbytek půle už měli hosté pod kontrolou, v poklidu hráli spíše zatažení a udržovali si své důležité vedení. Podařilo se, po půli měli stále dovubrankový náskok.

Šereda snížil a pak se nechal vyloučit, obojí ale nemělo vliv

Ve drhé půli muselo Krásno hru pochopitelně otevřít, čímž ale akorát nahrálo trpělivě vyčkávající chladnokrevné Lomnici, které se už v první desetiminutovce podařilo přidat další dvě branky a bylo rozhodnuto. Trefili se Pavel Veselý a podruhé Stanislav Hauf, a bylo po uktání. Zbytek zápasu se v podstatě jen dohrával a Lomnice měla vše pod kontrolou a nic už na tom nemohlo změnit ani snížení Lukáše Šeredy ve dvaasedmdesáté minutě. Ke konci zápasu se pak od fotbalu trochu odstoupilo, hra se začala kouskovat a situace se maličko vyostřila, což vyústilo v červenou kartu pro Lukáše Šeredu. Více už se ale v utkání nestalo, a tak nakeonc Lomnice zvíětzila 4:1. Teď zbývá jen doufat.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Krásno
Baník Krásno: Krásno se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.

TJ Lomnice B
TJ OSS Lomnice: Lomnice se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


TJ Baník Krásno
M. Košťál [-] - R. Schlossbauer ml. [-] (75. R. Trnka [-] ) , P. Poplštejn [-] , P. Michalec [-] , O. Pikal [-] - M. Kvapil [-] , K. Václavík [-] , L. Ruppert [-] , W. Lorenz [-] (75. J. Husák [-] ) - K. Šereda [-] (55. M. Bari [-] ) , L. Šereda [-] -

TJ Lomnice B
J. Marka [-] - P. Matoušek [-] , R. Schrehart [-] , M. Matoušek [-] , M. Pitner [-] , S. Hauf [-] , M. Zach [-] , M. Štěpanovský [-] , J. Janovský [-] , P. Veselý [-] , T. Tonhauser [-]

ŽK: 57. P. Michalec , 63. L. Šereda , 79. J. Husák - 55. M. Matoušek , 65. M. Štěpanovský , 72. R. Schrehart . ČK: 88. L. Šereda .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Godža Ladislav - KVAPIL Vojtěch (N), PTÁČEK Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
21. 6. 2016 18:53
Lomnice sama komentuje na FB:
BÉČKO PROMLUVILO DO BOJŮ O I. B TŘÍDU!!!
Závěr Okresního přeboru ve skupině o postup do I. B třídy nemohl dopadnout dramatičtěji. V posledním kole svedl dohromady domácí Krásno okupující 2. místo a naše béčko, které se v případě výhry mohlo posunout právě na druhou příčku. Ta zajišťuje postup do krajské I. B třídy, jelikož vítěz okresu z Chodova již poněkolikáté o vyšší soutěž nemá zájem.

Baník Krásno - TJ Lomnice B 1:4 (0:2)
Na zápas sezóny muselo jet naše béčko posíleno o hráče z širšího kádru A-týmu, jelikož z různých důvodů chyběli Habr, Obešlo, Suchý, Dlesk, Macek nebo Čermák a na lavici zůstal jen Knaf, který toho letos moc nenatrénoval. Cíl získat tři body začali hráči plnit již po dvaceti minutách, kdy se trefil Janovský a chvilku po něm jarní kanonýr Hauf. Po změně stran přidali kluci dvalší dvě slepené branky, v 51. minutě zamířil přesně Pája Veselý a o dvě minuty později přidal svou osmou branku v nadstavbové části Standa Hauf. O vítezi bylo rozhodnuto, i když se domácí šutér Lukáš Šereda dostal v 72. minutě do gólového zakončení na konečných 1:4. Více se už, kromě počtu hráčů na hřišti, nedělo. Naše mužstvo zápas dotáhlo do vítezného konce, frustrace domácích z promarněné šance na vyšší soutěž demonstroval v závěru červenou kartou po druhé žluté symbolicky Lukáš Šereda, tahoun domácích.

Sestava: Marka - Zach, M. Matoušek, Tonhauser, Janovský (65. Knaf) - Hauf, Schrehart, Štěpanovský, Pitner - P. Matoušek, P. Veselý.