Police potěšila své fanoušky brankovým představením


Branky


0

Police chtěla na vlastním hřišti potvrdit své dobré jarní výkony a rozdala si to v přímem souboji o třetí místo s Lípou nad Orlicí. Domácím se podařilo brankáře Lípy překonat až těsně před poločasem. Hostům se po :změně stran podařilo z ojedinělé šance vyrovnat, což nastartovalo domácí hráče k nevídané střelecké efektivitě a výsledek utkání se zastavil na skóre 7:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na první branku se čekalo do 41. minuty

Utkání bylo z kraje vyrovnané, hosté dobře kombinovali a měli i první šance. Nejdříve jejich střela lízla tyč a pak šel jejich útočník sám na Kučeru, ale ten svůj tým při této brankové příležitosti podržel a střelu kryl. Po této šanci se osmělili i domácí hráči. Postupně Klapkovský přestřeluje. Švorčík se řítí sám na brankáře, kterého přehazuje, počítá s protivětrem, který foukal celý poločas, ale ten v tom momentu zeslábne a přehazuje jak brankáře, tak branku. Další šanci spálil Valtera z hranice vápna netrefuje k tyči a brankář hostí jeho střelu kryje. Domácí se hráči se pokoušeli o vstřelení branky i z úctivé vzdálenosti, tyto střely však Janečka v brance Lípy nemohly výrazně ohrozit.Gólu se domácí příznivci  dočkali ve 41 minutě po centru Semeráka se k míči prodere Klapkovský a jemnou tečí usměrňuje míč do branky hostí.

Vyrovnávací branka nastartovala gólostroj domácích

Druhá půle začala akci Police, která se nevydařila a hosté rychlým protiútokem do naší otevřené obrany vlétnou, kdy na 4 přihrávky prostřelují Kučeru mezi nohama. Nerozhodný výsledek však na světelné tabuli nevydržel dlouho a po přihrávkách Jandíka a prostrčení Švorčíka, šel Semerák jako raketa sám na brankáře a také mezi nohy prostřeluje a  posílá domácí opět do vedení. O chvilku později přidává Police třetí uklidňující branku, když Klapkovský přesným centrem najde hlavu Švorčíka, který nedává hostujícímu brankáři sebemenší šanci zasáhnout. Domácí hráči hráli ve velké pohodě, následují další pohledné akce a opět po centru agilního Klapkovského si dávají hosté vlastní branku. Lípa je tak trochu dezorientovaná a další střela Jandíka placínkou téměř do šibenice z hranice vápna končí opět v síti. Další gól přidává Klapkovský po přistrčení Salfického. Skóre utkání uzavřel v 86. minutě Pataki. Domácí celek si s chutí zastřílel a svého soupeře vyprovodil ostudným výsledkem 7:1.



Ohlasy k zápasu


Spartak Police nad Metují
Karel Klimeš - předseda oddílu: Po nepovedeném minulém utkání to dnes byl balzám na duši.Zvítězila naše fotbalovost.Teď se musíme soustředit na příští týden proti lídrovi ze Smiřic.

TJ Sokol Lípa n. O.
Beran - vedoucí mužstva: Domácí nás po našem tragickém výkonu vyzobali jako bonbonieru.



Sestavy


Spartak Police nad Metují
V. Kučera [-] - J. Semerák [-] , J. Klapkovský [-] , J. Kollert [-] (85. M. Hejnyš [-] ) , J. Valtera [-] (68. A. Bergmann [-] ) , M. Jandík [-] , J. Čermák [-] (58. J. Pataki [-] ) , K. Švorčík [-] (78. J. Reimann [-] ) , P. Šnábl [-] , R. Řezníček [-] , B. Rieger [-]

TJ Sokol Lípa n. O.
P. Janeček [-] - J. Bílek [-] (46. J. Čepelka [-] ) , M. Brzokoupil [-] , R. Kafka [-] , E. Charvát [-] (46. J. Vašata [-] ) , T. Sikora [-] , M. Grim [-] , M. Škop [-] , J. Palán [-] , R. Mondík [-] , D. Mondík [-]

ŽK: 34. J. Čermák , 51. M. Jandík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Skřivánek Miloš - STEJSKAL Luboš, ŠEDIVÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.