Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:00

3.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smiřice si s chutí zastřílely


5

Smiřice mají na jaře formu jako hrom a poradily si i se třetím soupeřem. Tentokrát jízdu Smiřic odnesl Borohrádek, který toho v utkání příliš nepředvedl, a tak z půdy svého dnešního soupeře odjíždí bez bodu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V závěru poločasu přišel pro domácí trest

Smiřice po nepovedeném závěru podzimu zatím na jaře válí a před domácími fanoušky si chtěly vyšlápnout na dalšího soupeře. Na úvodní branku se ve sportovním areálu čekalo pouze 11 minut. Po pěkné kombinaci Čížka se Zemkem na pravé straně poslal prvně jmenovaný prudký centr do vápna Borohrádku, který si našel domácí kanonýr Šimek a  přesnou střelou na přední tyči otevřel skóre utkání. V zápětí mohl zvýšit vedení domácích Čížek, ale svoji vyloženou šanci po přihrávce Zemka neproměnil. Smiřice na trávníku dominovaly a v další velké šanci se po kombinaci Mochana s Korenčíkem ocitl Zemek, ten se skvěle uvolnil přes bránícího hráče, ale branku se mu vsítit nepodařilo. Za neproměněné šance přišel pro domácí tvrdý trest. Hráč Borohrádku přešel na levé straně přes krajního obránce domácích, poslal do vápna vysoký centr, který na zadní tyči po sérii odrazů dorazil do sítě hostující Liška. Tato vyrovnávací branka padla přesně před poločasovou přestávkou, ve které mohli domácí v kabině zpytovat svědomí z neproměněných šancí.

Hattrick Korenčika za 9. minut

Po změně stran měli domácí po jasném faulu na Šimka v pokutovém území ideální možnost strhnout vedení opět na svoji stranu. Míč si na značku pokutového kopu postavil Korenčik, ale jeho pokus skončil pouze na tyči branky Borohrádku.  V další tutové šanci se ocitl po přihrávce Korenčíka domácí Razska, tomu se podařilo z úhlu přehodit brankáře Nývlta, ale jeho pokus zastavila opět branková konstrukce. Smiřice se zaslouženého vedení dočkaly v 72. minutě, zásluhou aktivního Korenčika, kterému připravil vyloženou brankovou příležitost Čížek a domácí kreativní záložník si již osamocen před brankářem Borohrádku věděl rady. O pět minut pozdějí se skóre na světelné tabuli měnilo znovu. Po přihrávce z pravé strany se ke střele z hranice vápna odhodlal Šimek, jeho střelu brankář Nývlt neudržel a dobíhající Korenčík dal ve své kariéře málo jednodušších branek. Korenčíkovi to stále bylo málo a po přihrávce Čížka do úniku s přehledem překonal brankáře hostí přesnou střelou k pravé tyči a uzavřel tak svůj hattrick během pouhých 9. minut. O uzavření skóre utkání se postaral již v 90. minutě střídající Konrád, který po přesném centru Melichárka vymetl pavučiny v síti branky hostí. Borohrádek toho ve druhém poločase v útoku příliš nepředvedli, ale nutno podotknout, že dobře připravená obrana Smiřic toho hostúm příliš nedovolila.

Po změně stran měli domácí po jasném faulu na Šimka v pokutovém území ideální možnost strhnout vedení opět na svoji stranu. Míč si na značku pokutového kopu postavil Korenčik, ale jeho pokus skončil pouze na tyči branky Borohrádku.  V další tutové šanci se ocitl po přihrávce Korenčíka domácí Razska, tomu se podařilo z úhlu přehodit brankáře Nývlta, ale jeho pokus zastavila opět branková konstrukce. Smiřice se zaslouženého vedení dočkaly v 72. Minutě, zásluhou aktivního Korenčika, kterému připravil vyloženou brankovou příležitost Čížek a domácí kreativní záložník si již osamocen před brankářem Borohrádku věděl rady. O pět minut pozdějí se skóre na světelné tabuli měnilo znovu. Po přihrávce z pravé strany se ke střele z hranice vápna odhodlal Šimek, jeho střelu brankář Nývlt neudržel a dobíhající Korenčík dal ve své kariéře málo jednodušších branek. Korenčíkovi to stále bylo málo a po přihrávce Čížka do úniku s přehledem překonal brankáře přesnou střelou k pravé tyči a uzavřel tak svůj hattrick během pouhých 9. minut. O uzavření skóre utkání se postaral již v 90. Minutě střídající Konrád, který po přesném centru Melichárka vymetl pavučiny v síti branky hostí. Hosté toho ve druhém poločase v útoku příliš nepředvedli, ale nutno podotknout, že dobře připravené obrana Smiřic hostúm příliš nedovolila. 



Ohlasy k zápasu


SK Smiřice
Václav Tarantík - vedoucí mužstva: V utkání jsme si vytvořili mnoho šancí, ale proměnovat jsme je začali až v posledních dvaceti minutách. Jinak, ale zasloužené vítězství

TJ Lokomotiva Borohrádek
Radek Sazima: Trenér: Zasloužená výhra domácího týmu.



Sestavy


SK Smiřice
O. Hottmar [-] - M. Čížek [-] (83. J. Škarytka [-] ) , P. Šimek [-] (85. V. Obst [-] ) , J. Mochan [-] (85. M. Duong [-] ) , P. Janko [-] , T. Raszka [-] , F. Korenčík [-] , O. Koza [-] (55. P. Konrád [-] ) , M. Matějček [-] , L. Melichárek [-] , K. Zemek [-]

TJ Lokomotiva Borohrádek
J. Nývlt [-] - J. Uhnavý [-] (58. J. Čermák [-] ) , T. Sazima [-] , M. Staněk [-] , P. Karkula [-] (73. K. Voříšek [-] ) , M. Vojnar [-] , J. Matějus [-] , M. Barták [-] , F. Liška [-] (73. K. Lifka [-] ) , M. Moravec [-] , P. Matějus [-]

ŽK: 52. J. Nývlt , 60. P. Matějus , 74. F. Liška , 86. K. Voříšek , 89. J. Matějus .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Zlámal Vít - PROKŮPEK Jan, BOUZ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
4. 4. 2016 05:21
redakce fotbalunas.cz
Děkujeme za upozornění. Pokud máte Jane k zápasu přesnější informace, neváhejte se o ně podělit s redaktorem této soutěžě pomocí registrované sekce, kde mu můžete poslat textové informace a ideálně i fotografie. Čim dříve se k reporterovi informace dostanou, tím lépe. Vyzkoušejte to určitě už při příštím zápase. Nebo to stejným způsobem může udělat kdokoliv z vašeho týmu, fanoušků apod.
3. 4. 2016 22:14
V této reportáži jsou i další nepřesnosti.
3. 4. 2016 22:13
Zajímalo by mě jak můžete napsat reportáže z utkání které se hrají souběžně.
3. 4. 2016 22:12
Vy jste ten zápas viděl?
3. 4. 2016 22:10
Ta penalta neskončila na tyči, já jsem ji vyrazil. J.Nývlt