Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

5:4p.
(2:2)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

11.06.2016 17:00

13.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2015-2016

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

V Rudníku jako na houpačce


Branky


26. M. Kučeravý , 29. D. Čáp , 82. J. Štemberka (p.) , 90. J. Víšek - 17. O. Etflaiš , 28. M. Luňák , 49. R. Dušánek (p.) , 51. D. Krejčí
0

V Rudníku se odehrál zápas o poslední místo v tabulce, kde nechtěl skončit domácí Rudník, ale ani hosté z Malšovic. Nakonec se odehrál zápas plný zvratů, v kterém padlo osm branek a penaltový rozstřel rozhodla až sedmá série.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase hosté dvakrát do vedení

Vstup do zápasu se vydařil domácímu Rudníku, který hned v třetí minutě dostal výhodu pokutového kopu. Jenomže penaltu hostující gólman Kloubec chytil a poznamenalo to úvod zápasu. V 17.minutě se do úniku dostal hostující Krejčí, na kterého si křikl lépe postavený Etflaiš. Krejčí nezaváhal a poslal mu přihrávku před prázdnou bránu a pro Etflaiše to byla už jednoduchá záležitost a hosté šli do vedení 0:1. V 26.minutě si skvěle zaběhl mezi hostující beky domácí Kučeravý a srovnal skóre zápasu na 1:1. Neuběhly ani dvě minuty a hosté šli opět do vedení. Po rychlé kombinační akci se dostal k míči Luňák a krásnou střelou z dvaceti metrů poslal svůj tým do vedení. A o další minutu bylo opět srovnáno. Na dlouhý míč za obranu si naběhl domácí Čáp a přesnou střelou k tyči uzavřel skóre prvního poločasu na 2:2.

V druhém poločase Rudník dotahoval dvougólové manko

Vstup do druhého poločasu se povedl hostům náramně. Už v 49.minutě se pískala penalta v prospěch hostujícího mužstva, kterou bezpečně proměnil kanonýr Dušánek. Hosté tak už potřetí šli do vedení. Tentokrát se domácím srovnat nepodařilo a byly to naopak Malšovice, kdo navýšil skóre. V 51.minutě se prosadil výborně hrající Krejčí a hosté vedli 2:4. Poté měli hosté ještě chvilku hru pod kontrolou, a kdyby se jim podařilo vstřelit branku, tak je asi po zápase. Jenomže hosty vedení asi ukolébalo a tak přišel trest. V 82.minutě se kopala další penalta v prospěch domácího mužstva. Tentokrát si vzal míč Štemberka a proměněnou penaltou snížil na 3:4. Poté domácí vrhly všechny síly do útoku a kopali jeden dlouhý míč za druhým. V poslední minutě se po domácím rohu dostal k odraženému míči domácí Víšek a propálil vše, co mu stálo v cestě. Rudník tak srovnal na 4:4 a vynutil si pokutové kopy.

Penalty rozhodla až sedmá série

Na penalty šel do brány mladý Čáp z útoku a vedl si velice dobře. Nejdřív jednu penaltu soupeři chytil, aby poté v páté sérii tu rozhodující nedal. A tak se kopalo dál. V šesté sérii hosté i domácí překopli, a v sedmé hosté nedali, ale domácí ano. Dva body tak bral domácí Rudník a předskočil svého soupeře v tabulce.

 




Ohlasy k zápasu


TJ Rudník
Trenér Pavel Cerman: Torzo našeho mužstva doplněné o šest dorostenců podalo neskutečně bojovný výkon. Utkání začalo naši neproměněnou penaltou, na kterou hosté odpověděli brankou. Po vyrovnaném poločase jsme dvakrát zbytečně inkasovali a zdálo být se rozhodnuto. V závěru jsme však vytvořili velký tlak a vyrovnání přišlo s konečným hvizdem. O velkou "radost" jsme se tak mohli na dálku podělit i s hráči, kteří utkání prožívali na hudebním festivalu.

TJ Sokol Malšovice
Trenér Bohumil Krucký: Dnes jsme opět ztratili vyhraný zápas a místo tří bodů bereme jen jeden. Ještě v 82 min. jsme totiž vedli 2:4. K penaltovému rozstřelu a laxnímu přístupu některých hráčů nemám slov. Soupeři gratuluju za touhu vyhrát a nevzdát se. My jsme oprávněně klesli na samé dno tabulky.

Sestavy


TJ Rudník
J. Čáp [-] - D. Čáp [-] , M. Pecold [-] , M. Kučeravý [-] , J. Štemberka [-] - M. Janoušek [-] , J. Víšek [-] , J. Parasič [-] (72. A. Kaprál [-] ) , P. Kašpar [-] (52. J. Kováč [-] ) - J. Horešovský [-] , P. Beláň [-] -

TJ Sokol Malšovice
P. Kloubec [-] - Z. Libřický [-] , T. Franc [-] , Z. Rezek [-] , M. Luňák [-] - O. Etflaiš [-] , T. Valc [-] , J. Horký [-] , D. Krejčí [-] - R. Dušánek [-] , Z. Papík [-] -

Počet diváků: 60. Rozhodčí: Bečvář Lubomír - ŠPAČEK Ladislav, MATĚJKA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory

Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data

Zobrazit celou tabulku