2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:0
(0:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

11.06.2016 17:00

13.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2015-2016

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Trutnov porazil lídra tabulky


Branky


0

Jičín si případnou výhrou v Trutnově mohl potvrdit první postupové místo v tabulce a papírové předpoklady k tomu měl. Jenomže domácí tým podal nadprůměrný výkon a tak se v Trutnově odehrál vynikající zápas s nečekaným rozuzlením.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se diváci branky nedočkali

Hosté od začátku zápasu ukazovali, proč jsou v čele tabulky a zle nedobře zatápěli domácímu týmu. Veliké problémy dělal Trutnovu, hlavně rychlonohý Mészáros, který pouze díky nepřesné mušce dvakrát neskóroval, když se dvakrát dostal do sólového úniku. Domácím se v prvním poločase také podařila jedna akce, jenomže střela Horáčka letěla vysoko nad. První poločas tak skončil bez branek a domácí doufali, že se ubrání i v poločase druhém. To ještě netušili, že vše bude jinak…

V druhém poločase Jičín nestihl zareagovat

Do druhého poločasu Trutnov poslal tři mladíky a na hře se to hned projevilo. Obě mužstva viditelně přidala a hrstka diváků se měla na co koukat. Nejprve se uvedl Tůma, po jeho ráně reflexivně zasahoval Přibyl. Ihned poté Vomočil přistrčil míč Horáčkovi, ten se však při zakončení zranil a musel střídat. Na druhé straně nastřelil tyč Matěj Mézsáros. Poté se prezentoval výborným zákrokem Votoček, který stačil vyrazit Kirschnerovu střelu na břevno. Branku měl na noze v 72. Vomočil, ale Přibyl byl opět výborný. V 76. zahrávali domácí rohový kop, výsledkem byl opět nájezd jičínských, který byl zakončen opět vedle. O tři minuty později se domácím standardní situace podařila. Kárník našel Kuldu, ten vrátil před branku, na míč naskočil dorostenec Karmáček a svou první brankou v kategorii dospělých otevřel skóre 1:0. V 85. minutě se dopustil faulu v pokutovém území Huynh, rozhodčí Kánská nařídila správně pokutový kop. K jeho provedení se postavil Kocourek, míč poslal do pravé tyče, od které se odrazil mimo pokutové území. O chvilku později po závaru zabránil jisté brance Dan Jirka, který schytal tvrdou ráno do choulostivých míst. Chvilku se nehrálo, také proto rozhodčí Kánská nastavila 2 minuty. Právě v té úplně poslední, poslal Tůma do úniku veterána Kuldu, ten doslova daroval branku Radovi, který ukončil utkání druhou brankou domácích. V 92. minutě to bylo 2:0 a poté rozhodčí Kánská ukončila zápas.

 



Ohlasy k zápasu


MFK Trutnov C
Vedoucí mužstva Jaroslav Votoček: V trutnovském azylu jsme přivítali vedoucí tým tabulky a opět se potvrdilo, že na něho doma umíme. Podali jsme týmový výkon, fotbalovost jsme nahradili bojovností. Hosté byli lepším týmem, měli více šancí, nastřelili 2 x tyč, jednou břevno, nedali penaltu. Ale i my měli pár šancí, které jsme na rozdíl od minulých utkání dokázali proměnit. Já rozhodčí moc nechválím, ale dnes bych měl, utkání zvládla. Není lehké pískat Šimočka, Kárníka a spol.

SK Jičín B
Vedoucí mužstva Roman Mikolášek: Dnes jsme bohužel měli opět dostatek šancí na vstřelení branky, ale naše neschopnost trefit se mezi tyče byla neuvěřitelná a to vyústilo i neproměněnou penaltou. Řešení některých útočných akcí bylo špatné a díky tomu odjíždíme dnes s prázdnou!! Doufám, že v posledním domácím utkání příští týden se rozloučíme se sezónou vítězstvím a zlepšeným výkonem!!

Sestavy


MFK Trutnov C
J. Votoček [-] - J. Vomočil [-] , M. Kulda [-] , M. Kancok [-] (46. M. Tůma [-] ) , R. Rada [-] , J. Zákravský [-] , O. Kárník [-] , V. Drtina [-] (46. J. Karmáček [-] ) , Z. Bělonožník [-] , L. Šimočko [-] (46. D. Jirka [-] ) , R. Horáček [-] (58. T. Huynh [-] )

SK Jičín B
P. Přibyl [-] - D. Knížek [-] , M. Jeník [-] - M. Kirschner [-] , J. Veg [-] , J. Mészároš [-] - M. Mészáros [-] - L. Mauer [-] (70. T. Klaban [-] ) , M. Miler [-] , J. Krykorka [-] , M. Kocourek [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory

Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data

Zobrazit celou tabulku