Předměřice i v deseti otočily zápas


Branky


44. J. Skuček - 59. J. Bouček , 84. D. Lejp
0

Čtvrté Předměřice zavítaly na hřiště pátého Trutnova, který se nenachází zrovna v dobrém rozpoložení. Zápas nám nakonec ukázal dva rozdílné poločasy, kde se prokázala větší zkušenost jednoho z mužstev.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase lepší hosté inkasovali

Do zápasu vstoupila obě mužstva zodpovědně a tak se vše odehrávalo mezi vápny. Hosté působili fotbalovějším dojmem a vytvářeli si i nějaké šance. Jenomže, hlavně vlastní vinou je nedokázali proměnit. Domácím se tak podařilo vstřelit gól do šatny. V poslední minutě prvního poločasu se prosadil domácí Skuček, který poslal svůj tým do vedení. První poločas tak skončil vedením domácího týmu, ale dalo se očekávat, že se hosté pokusí o vyrovnání, protože svou kvalitu ukázali už v poločase prvním.

V druhém poločase Předměřice i v deseti otočily zápas

Pro hosty nezačal druhý poločas vůbec dobře. Luboš Ponikelský neudržel nervy na uzdě a zcela zbytečně oslabil svůj tým, když už v 57.minutě dostal červenou kartu. Jenomže už v 58.minutě se v domácím vápně, po pár odrazech, dostal k míči mladý Bouček a srovnal stav utkání. Kdo by čekal, že se Trutnov, který hrál o jednoho hráče v poli víc, ujme režie hry, tak by byl zklamán. Byly to Předměřice, které vyloučení semklo a i v deseti byly lepším týmem. Domácím se nic nedařilo a hosté svou kvalitu potvrdili druhou brankou v závěru zápasu. V pokutovém území domácího mužstva se k míči dostal hostující Lejp a poslal svůj tým do vedení. Hosté mohli své vedení ještě navýšit, ale Strakatého rána z přímého kopu skončila na tyči domácí brány. Závěr zápasu si hosté v pohodě pohlídali a odvezli si z Trutnova všechny body.  



Ohlasy k zápasu


MFK Trutnov C
Vedoucí mužstva Jaroslav Votoček: Raději se nebudu vyjadřovat. Snad jen, pokud hráči nebudou poslouchat pokyny trenérů a budou se prezentovat takovým výkonem jako dnes, bude následovat rychlý sešup mezi týmy okresního přeboru. Nakonec i tam se hraje každou sobotu fotbal a dá se ta žízeň udělat.

TJ Slavoj Předměřice n. L.
Vedoucí mužstva Martin Pšenička: Fotbalová hitparáda to zrovna nebyla, ale na rozdíl od minulého zápasu jsme byli bojovnější. Ve druhém poločase dostal červenou kartu Luboš Ponikelský. Podle mého názoru měl jít do kabin i domácí hráč Šimočko,ale dostal pouze žlutou kartu. To nás asi nejvíc nabudilo. Po dvou vstřelených brankách ještě Strakatý z trestného kopu nastřelil tyč. Zasloužené a vybojované vítězství!!



Sestavy


MFK Trutnov C
J. Votoček [-] - P. Kučera [-] (76. M. Macek [-] ) , J. Skuček [-] (72. M. Kulda [-] ) , J. Vomočil [-] (74. J. Tobiáš [-] ) , P. Chvalina [-] , R. Rada [-] , R. Horáček [-] (34. D. Jirka [-] ) , Z. Doubic [-] , V. Drtina [-] , L. Šimočko [-] , J. Zákravský [-]

TJ Slavoj Předměřice n. L.
M. Kekelák [-] - M. Zeman [-] , J. Bouček [-] (74. Š. Bezvoda [-] ) , P. Jaroš [-] (46. J. Hlavatý [-] ) , M. Strakatý [-] (90. M. Pšenička [-] ) , D. Lejp [-] , J. Bareš [-] , P. Paizker [-] , P. Jiroušek [-] , L. Ponikelský [-] , A. Hronek [-]

ŽK: 39. J. Skuček , 52. R. Rada , 57. L. Šimočko , 81. P. Chvalina - 43. P. Paizker , 65. D. Lejp . ČK: 57. L. Ponikelský .
Hráči zápasu: J. Bouček , M. Zeman .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Špaček Ladislav - FILIP Miroslav, JEHLIČKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.