5:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 14:00

2.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trutnov v druhém poločase rozstřílel Malšovice


Branky


57. O. Hodbod , 66. M. Tůma , 73. O. Kárník , 79. M. Tůma , 81. M. Tůma
0

Trutnov chtěl na domácí půdě odčinit neúspěšný vstup do jarní částí soutěže a vrátit se na přední pozice v tabulce. Malšovicím se vstup do jara povedl, ale věděly, že je na umělé trávě nečeká nic lehkého. 80 diváků vidělo zajímavý zápas a nakonec odcházelo s dobrým pocitem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Přírodní tráva v Horním Starém Městě ještě není způsobilá ke hře, tak se utkání odehrálo na umělé trávě v Trutnově. Tento povrch více vyhovoval domácím hráčům a bylo to znát po celou dobu zápasu. Malšovice vstoupily do zápasu lépe. Ve 4.minutě prověřil Votočka v bráně domácích Brokeš a vzápětí vytahoval Votoček, konečky prstů, na roh nebezpečnou střelu Etflaiše. První akce domácích skončila vysoko nad Špásovou brankou. To střílel Kulda. Hra byla docela vyrovnaná, ale provázela jí řada nepřesností. V 35.minutě se uvolnil domácí Kárník a hezky přihrál na Kuldu, který ovšem pálil do připraveného gólmana hostí Špáse. O minutu později opět Kulda střílel nad bránu. V poslední minutě prvního poločasu posílá domácí Kancok nebezpečný centr do vápna, ale Kulda míč dobře netrefil. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Neuvěřitelný brankostroj domácích v druhém poločase

Domácí tým byl od úvodních minut druhého poločasu lepší, ale dlouho se nemohl brankově prosadit. Až přišla 57.minuta, kdy rozjel akci Kárník, který přihrál na nabíhajícího Skučka. Skuček přihrál míč Hodbodovi, který otevřel skóre utkání na 1:0 pro domácí. Chvilku na to, přišel na hřiště Chvalina, který neuvěřitelně rozhýbal kombinaci domácího týmu. V 66.minutě unikl Chvalina po křídle a na konci akce byl střílející Tůma, který nasadil gólmanovi Špásovi jesličky a zvýšil na 2:0. V 73.minutě se míč odrazil ke Kárníkovi, který neváhal a krásnou střelou zpoza vápna upravil na 3:0 pro domácí. Další dvě branky domácích přidal Tůma po skvělých přihrávkách od Chvaliny. Tůma tak vstřelil první hattrick v kategorii dospělých. V poslední minutě mohly Malšovice alespoň přidat čestný gól, ale domácí gólman Votoček byl proti. Za výkon v druhém poločase si domácí Trutnov vítězství plně zasloužil a připsal si tak tři cenné body do tabulky. Malšovicím se zápas nepovedl.





Ohlasy k zápasu


MFK Trutnov C
Vedoucí mužstva pan Jaroslav Votoček: Zase nám nevyšel vstup do utkání, v první půli jsme byli zbytečně nervózní, špatně jsme kombinovali a hlavně jsme prohrávali osobní souboje. Soupeř dokud mohl, tak nás trápil. Po hodině hry však hosté z Malšovic odpadli. Určitě tomu pomohl příchod hráčů z lavičky Tůmy, Skučka a Chvaliny. Všichni jsou rychlostními typy a to na unaveného soupeře stačilo. Dnes střelecky explodoval dorostenec Tůma, za přispění dvorního nahrávače Chvaliny. Za vysoké vítězství jsme rádi, doufáme, že nás nabudí do další práce.

TJ Sokol Malšovice
Hráč týmu Malšovic Odřej Etflaiš: Možná kdybychom proměnili naše šance v úvodu zápasu, tak by se zápas odvíjel jinak. Takhle nám domácí v druhém poločase nasypali pět gólů a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


MFK Trutnov C
J. Votoček [-] - J. Jankovič [-] (61. P. Chvalina [-] ) , O. Hodbod [-] , M. Kulda [-] (46. M. Tůma [-] ) , Z. Doubic [-] , J. Zákravský [-] (69. V. Drtina [-] ) , O. Kárník [-] , D. Jirka [-] , Z. Bělonožník [-] , M. Kancok [-] , R. Horáček [-] (46. J. Skuček [-] )

TJ Sokol Malšovice
O. Špás [-] - L. Rejha [-] (46. R. Dušánek [-] ) , D. Ninger [-] , J. Brokeš [-] , O. Etflaiš [-] , J. Jareš [-] (59. J. Lukeš [-] ) , T. Valc [-] (69. M. Brůna [-] ) , D. Krejčí [-] , R. Freiberg [-] , T. Franc [-] , D. Svatoň [-]

ŽK: 29. O. Etflaiš , 69. T. Franc , 83. J. Brokeš .
Hráči zápasu: O. Kárník , M. Tůma .
Místo: Trutnov UMT. Rozhodčí: Vitvar Martin - STEJSKAL Luboš, JANOTA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.