Rožná vybojovala tři body s Křižanovem B


Branky


0

V nepříliš líbivém zápase porazila Rožná o dvě branky Křižanov B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rožná dvakrát skórovala

V utkání 22. kola třetí třídy se utkaly celky z horní poloviny tabulky. Rožná byla v tabulce čtvrtá, hosté z Křižanova B sedmí. Zápas začala Rožná velice dobře a už ve druhé minutě se dostala do vedení. Prosadil se Jiří Vyžrálek, kterému pěkně za obranu přihrával Marek Beno - 1:0. Dnes musel do brány Filip Humpolík, protože Jindra Beran je zraněný. Domácí se mohli dostat do dvoubrankového vedení, ale gólman hostí skvěle vytáhl technickou střelu Marka Navrátila. Hosté měli také šance, ale často jejich střely mířily mimo branku. Jiří Vyžrálek se v půlce prvního poločasu dostal do brejku, ale jeho střela mířila těsně nad břevnem. Rožné se nakonec podařilo navýšit na - 2:0. Brance předcházel dlouhý aut od Jiřího Kroupy. Míč propadl vápnem až k osamocenému Marku Navrátilovi a ten střelou pod břevno zvýšil vedení domácích - 2:0.

Z druhého poločasu bolely oči

 Druhá půle už byla spíše zmar. Hra zratila úplně úroveň a divým se divákům, že vůbec vydrželi. Oba týmy chtěly dát branku, ale nakopávanými míči to vůbec nešlo. Hráči, kteří vystřídali ve druhé půli měli smůlu, protože hra ztratila z fotbalovosti a většinou se jen nakopávalo, jak už jsme zmiňovali. Ve druhé půli branka nepadla, a tak si Rožná doma ponechala tři body. V příštím kole zajíždí Rožná na hřiště Strážku a půjde o zápas velice prestižní. Křižanov B zajíždí na hřiště  sestupem ohroženého Pohledce.



Ohlasy k zápasu


SK Rožná
Marek Navrátil: Dostali jsme se rychle do vedení, což nám velice pomohlo. Poté jsme měli ještě pár šancí, ale navýšit se nám podařilo těsně před přestávkou. Druhý poločas už byla bída a utrpení hlavně pro diváky. Míče se jen nakopávaly a ke koukatelnému fotbalu to mělo velice daleko.

SK FC Křižanov B
Petr Hladík: Opět jsme po naší ztrátě ve středu hřiště a rychlém protiútoku domácích brzo inkasovali. Ale podle mého názoru rozhodlo zejména (ne)proměňování šancí. V první půli jsme měli minimálně dvě příležitosti, ze kterých pokud chceme uspět, musíme dávat góly. Na konci poločasu jsme nechali v malém vápně na zadní tyči domácího hráče nejdříve zpracovat a pak i zakončit, což by se nám nemělo stávat. Ve druhé půli jsme po většinu času měli územní převahu, ale naše střely zpoza vápna většinou neletěly mezi tři tyče. Domácí hrozili z brejků, které většinou vyřešil včasným vyběhnutím J. Stupka, který v celém zápasu předvedl velmi spolehlivý výkon.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: TEPLÝ Radek - JANEČEK Martin (N), JUKL Kamil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.