Ujčov vyhrál v Měříně B a natáhl svoji jarní šňůru výher


Branky


24. P. Mitáš , 31. P. Ryba
0

Devátý zápas na jaře, devátá výhra. Ujčov je v jarních odvetách k nezastavení a šlape jako dobře namazaný stroj. Tentokrát si připsal tři body na hřišti rezervy Měřína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ujčov se v první půli dvakrát prosadil

Do utkání jsme vlétli v plném nasazení bodovat a vyhnout se sestupovým příčkám, z toho pramenily v prvních deseti minutách slibné šance na vstřelení gólů, avšak ani jedna z nich nezměnila skóre na ukazateli. Do hry se taktéž dostávali i hosté, kteří v první půlce hráli po větru a dlouhým nákopem vyslali do šance hostujícího P. Mitáše, který přehodil domácího brankáře Chvátala a nedal mu šanci - 0:1. I po vstřelení branky byl Měřín stále aktivnějším mužstvem, ale opět to byly hosté, kteří se zasloužili o změnu skóre a P. Ryba navýšil na dvoubrankový rozdíl ve prospěch Ujčova. Do poločasu se již skóre nezměnilo, i když šancí na obou stranách bylo nespočet. 

Hosté si pohlídali další vítězství

Druhý poločas začal ve stejném duchu jako poločas první. Měřín byl i nadále aktivnějším mužstvem, z čehož pramenily šance ohrožující hostujícího gólmana, který byl ovšem proti změně skóre a nedovolil tím snížit Měřínu. Druhou polovinu Měřín ovládl dá se říci téměř ve všem, pouze nebyl schopen vsítit kontaktní gól, kterým by se chytil. Hostující Ujčov druhou polovinu téměř celou ubránil na své polovině a jen sporadicky se dostával do šancí. Druhý poločas branku nepřinesl a Měřín tak i nadále v jarní části tápe a domácí neporazitelnost je ta tam a ohrožení sestupem je stále ve větru.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín B
František Panáček: Do utkání jsme vstoupili aktivněji a chtěli tak navázat na podzimní výhry. Šance jsme na to měli, avšak projevila se opět naše jarní nemohoucnost vstřelit gól. Domácím jsme v první půlce dovolili tři šance, z toho nám vstřelili dva góly, což rozhodlo. Druhou půlku jsme tlačili hosty a nedovolili jim skoro nic, ale naše šance se gólem nechytly. Dnes jsme si prohrát nezasloužili, ale tak to chodí a musíme se soustředit na zápasy, které máme před sebou.

SK Ujčov
Oskar Jančík: Zvládli jsme další velmi těžké utkání a natáhli sérii výher v řadě, domácí dnes byli aktivnější a jasně nás přestříleli, držení míče a kvalita ve středu hřiště byla na straně Měřína. Z toho pramenila územní převaha a spoustu náznaků šancí. Přesto musím klukům poděkovat za bojovnost a taktickou vyspělost při řešení obranných situací. Výborně zachytal Fanda Bureš a musím ocenit i přístup Petra Mareše, který ač strojník na odpolední hasičské soutěži, přijel na zápas-střídal a odehrál svůj part výborně. Dnes jsme vytěžili z minima maximum a odvážíme velmi cenné 3 body.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: PORUPKA František - KOLOUCH David (N), MAREŠ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.