0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otice si odvážejí tři důležité body


Branky


0

Otice pokračují ve vítězné šňůře. Tentokrát bodově vykradly Město Albrechtice. Rozhodující trefu vsítily asi dvacet minut před koncem Válečkem. Třetí výhrou v řadě si hodně přiblížily záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velmi dobrý výkon otických fotbalistů, korunovaný 2 góly Martina Válečka. Takto ve stručnosti dá popsat sobotní zápas mezi favorizovanými Heralticemi a Oticemi, kdy byl k viděni hezký zápas plný zajímavých šancí.
Otičtí předvedli velmi hezký výkon, byť některé chyby v naší obraně mohli hosté potrestat a zápas by měl možná trochu jiný průběh. Skvěle se rozjel Martin Váleček, který se prosadil ve 29.té a 87 minutě, nicméně pochvala patří celému týmu. Dík patří i gólmanovi Karlovi Weissovi, který i přes zranění v minulém zápase odchytal sebevědomě celý zápas a zlikvidoval i některé tutovky soupeřů.
Věřme, že neustále lepšící se výkony otických přinesou v dalších zápasech další body a Otice se dostanou opět do první poloviny tabulky, kde se obvykle na konci sezóny pohybují.

text zdroj: https://www.facebook.com/fotbal.tjotice

 



Sestavy


FK Město Albrechtice
R. Boček [-] - R. Pavlíček [-] , D. Mrukvia [-] , L. Slaný [-] , J. Kropáč [-] - J. Bušos [-] , O. Šmíd [-] , P. Guňka [-] , J. Uherek [-] - M. Peška [-] - L. Král [-]

TJ Otice
K. Weiss [-] - L. Leifert [-] , M. Hopp [-] , D. Tesař [-] , T. Kříž [-] , D. Staff [-] , J. Kostera [-] , J. Pristaš [-] , M. Byrtus [-] , M. Váleček [-] , J. Byrtus [-]

ŽK: 32. T. Kříž .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HAM Tomáš - JURAJDOVÁ Lenka, ŠIMEČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.